Carolina Panthers’ cheftræner Matt Rhule ser ingen årsag til at justere angrebets tilgang trods Christian McCaffreys fravær.

Christian McCaffrey har været Carolina Panthers’ ubestridte angrebsstjerne, siden han stødte til holdet i 2017. Foreløbigt har McCaffrey leveret 6.181 løbede og grebne yards og scoret 46 touchdowns på blot 54 kampe, hvortil han er en nøglespiller i alle spillets elementer.

Derfor påvirkes Carolina Panthers’ angreb også i væsentlig grad, når Christian McCaffrey er ukampdygtig. I fjor missede McCaffrey 13 kampe som følge af adskillige skader, og nu er den gal igen, da han pådrog sig en forstrækning i tredje spillerunde mod Houston Texans.

Matt Rhule blev spurgt ind til sit angrebs formåen og strategi set i lyset af Christian McCaffreys fravær, hvortil han forsøgte at virke relativt upåvirket:

– Vi kommer til at eksekvere – og jeg ser ingen grund til at ændre i vores tilgang. Vi kan selvsagt ikke erstatte Christian McCaffrey, men jeg har tiltro til, at vores unge spillere er klar til at gribe dén chance, som de har ventet på. Det ville ikke være fair over for Sam (Darnold, red.) og den offensive linje, hvis vi gik væk fra alt det positive, som vi hidtil har gjort, understregede Matt Rhule over for Carolina Panthers’ officielle hjemmeside.

I Christian McCaffreys fravær ventes rookie Chuba Hubbard at starte som runningback, når Carolina Panthers står over for Dallas Cowboys. Hubbard fik ligeledes spilletid i førnævnte opgør mod Texans, hvori han leverede 79 løbede og grebne yards på 14 boldberøringer.

Carolina Panthers har fået en forrygende sæsonstart med tre sejre på stribe, hvortil de fører an i NFC South.