Arizona Cardinals’ Kyler Murray og DeAndre Hopkins har svært ved at få armene ned over tilgangen af JJ Watt.

Ørkenen er blevet en stjerne rigere efter, at Arizona Cardinals i går skrev en to-årig kontrakt med selveste JJ Watt. I Arizona får Watt mulighed for at bygge et – på papiret – frygtindgydende partnerskab med Chandler Jones på Cardinals’ defensive linje.

Læs mere om detaljerne bag JJ Watts skifte til Arizona Cardinals her på Gul Klud.

Skiftet har vakt stor opmærksomhed fra såvel ligaens profiler som Cardinals’ spillere på de sociale medier. DeAndre Hopkins, der tidligere har spillet på hold med JJ Watt i Houston Texans, var ikke sent ude med en markering på de sociale medier:

Arizona Cardinals’ quarterback Kyler Murray har ligeledes markeret skiftet med et nostalgisk opslag og et seks år gammelt billede, hvor han poserer med JJ Watt.

Der er ikke noget at sige til, at JJ Watts skifte vækker opsigt. I løbet af sine 10 år i Houston var Watt en force, da han leverede 494 tacklinger, 101 sacks og 25 forcerede fumbles. På den baggrund blev Watt kåret til årets bedste forsvarsspiller tre gange (2012, 2014 og 2015), mens han blev udnævnt til fem All Pro-førstehold og fem Pro Bowls.