Der var ikke meget på spil, da Titans og Texans mødtes på årets første dag. Holdet  fra Houston var allerede klar til slutspillet og hjemmeholdet fra Tennessee missede playoffs med et brag med nederlaget til Jaguars i sidste uge. Men holdene spiller altid for at vinde, og det var til at se fra start.
På Texans’ første angrebsserie viste Titans-defensiven stor styrke. Sean Spence sackede Tom Savage der fumblede bolden, og så lagde defensive end DaQuan Jones sig over bolden i end zone og scorede kampens første touchdown.

I starten af andet quarter måtte Tom Savage udgå og blive set til for en hjernerystelse, og det betød, at der var comeback til Brock Osweiler. Men der var ikke nogen umiddelbar effekt af at få ny quarterback for Houston Texans og da holdet havde chancen for at score point i første halvleg missede kicker Nick Novak et 34-yard field goal.
I stedet for nåede Tennessee Titans at øge føringen på et touchdown, hvor Matt Cassel fandt Rishard Matthews.

Tom Savage kom på banen igen for gæsterne til sidst i andet quarter, men i pausen fik han diagnosen hjernerystelse og dermed spillede Brock Osweiler kampen til ende for Texans. Og der var endelig lidt at juble over for den tidligere Broncos-quarterback i starten af anden halvleg, da han kastede bolden til C.J. Fiedorowicz og så var gæsterne på tavlen. Men det var som om, at værterne var bedst, og efter et kort løb af Derrick Henry til touchdown var Tennessee Titans foran 21-10 efter tredje quarter.
I fjerde quarter lykkedes det for Brock Osweiler at løbe bolden ind til et touchdown, men tættere på kom Houston Texans ikke. Tennessee Titans vinder 24-17 og nu afventer holdet, om de skal spille med Tom Savage eller Brock Osweiler, når det går løs i slutspillet.