Sheldon Rankins har indgået en toårig aftale med Cincinnati Bengals, hvor han skal være med til at aflaste Trey Hendrickson i presspillet.

Omsider har Cincinnati Bengals adresseret én af deres helt store svagheder. Holdet fra delstaten Ohio har indgået en aftale med den defensive tackle Sheldon Rankins, som bliver en tiltrængt forstærkning til den defensive linje.

Sheldon Rankins og Cincinnati Bengals er nået til enighed om en toårig aftale. Med sin nye kontrakt kan Rankins tjene op til 180 millioner danske kroner, hvis han opfylder de præstationsbetingede klausuler.

I Cincinnati skal Sheldon Rankins understøtte BJ Hill og Sam Hubbard på den indvendige del af Bengals’ offensive linje. Det er en tiltrængt forstærkning, da Bengals’ indvendige presspil nærmest var ikkeeksisterende i 2023-sæsonen, hvor det i høj grad var op til Trey Hendrickson at levere presset på modstandernes quarterback.

Cincinnati Bengals bliver det tredje hold, som Sheldon Rankins har repræsenteret i løbet af de seneste tre år, hvor han også har tørnet ud for New York Jets og Houston Texans. Ikke desto mindre spillede Rankins en solid sæson i fjor med 37 tacklinger og seks sacks som følge. Sheldon Rankins blev oprindeligt valgt af New Orleans Saints i første runde af 2016-draften.