En velspillet affære endte med sejr til Buffalo Bills, der sendte Tampa Bay Buccaneers hjem til Florida med et nederlag på 27-30.

Kampen startede med tre field goals, de to til udeholdet. Og det var også hjemmeholdet, der først nåede det farvede græs i endzone. LeSean McCoy scorede sit første touchdown i sæsonen, da han løb bolden ind fra 1-yard-linjen i andet quarter.
Stillingen var 10-6 til Bills ved pausen, men i starten af anden halvleg øgede de føringen. Tyrod Taylor kastede bolden 22 yards ned ad banen til tight end Logan Thomas, da løb et touchdown ind til stillingen 17-6.
Kort efter reducerede Bucs, da Jameis Winston, der var blevet klar efter at være udgået i forrige uge mod Cardinals, fandt rookie tight end O.J. Howard, der kunne spadsere 7 yards ind i endzone til 17-13.
Bills scorede endnu et field goal inden Bucs og Howard udlignede til 20-20. Stortalentet var lusket fri i venstre side, og greb nemt et 33 yards touchdownkast med 10 minutter igen af kampen.
Med lidt over tre minutter igen så det ud til at Buccaneers ville fuldende comebacket, da Winston fandt Mike Evans i endzone. Men bare et minut senere scorede McCoy sit andet touchdown i både kampen og sæsonen og udlignede til 27-27.
På næste serie fumblede gæsternes receiver Adam Humphries på egen banehalvdel, og så kunne Steven Hauschka lukke kampen med sit field goal fra 30 yards.