Uge 1 af sæsonen var som altid et kæmpe kaos, og det afspejler sig i mine picks, hvor jeg kun ramte 7 ud af 16 kampe. Det kan da kun blive bedre, hva’? Her er Weekly Winners for uge 2!

Eagles 27 – 24 Vikings

Eagles fik en sejr til at starte sæsonen, men det var ikke helt så overbevisende, som de nok havde håbet. I det mindste vandt de, hvilket var mere end man kan sige om Vikings. Sidste år tabte Vikings ikke en eneste kamp der blev afgjort med mindre end syv point. I denne sæson starter de 0-2 i den slags kampe.

Prøv NFL GamePass gratis

Læs også: Nakobe Dean er ude i flere uger – henter tidligere førsterundevalg ind som erstatning

Falcons 26 – 23 Packers

Spændende kamp i vente her, fordi Jordan Love viste sig så fint frem for Packers i sidste uge. Spørgsmålet er naturligvis, om det var fordi modstanderen var Bears. Falcons vandt sikkert over Panthers, og det skal blive spændende at se, om Bijan Robinson fortsætter de imponerende takter.

Bills 30 – 17 Raiders

Josh Allen havde en rigtig møgstart på sæsonen, og han må håbe, at det ikke er Madden Curse, der er tilbage i omdrejninger, og at hele sæsonen kommer til at forløbe sådan. Raiders er 1-0, men var lidt heldige mod Broncos, og skal ikke forvente at få noget med her.

Bengals 21 – 20 Ravens

Jeg tror Bengals rejser sig i anden spilleuge efter det skuffende nederlag til Browns i uge 1. Ravens vandt over Texans, men det var ikke for alvor imponerende, og de blev samtidig hårdt ramt af skader. Giv mig hjemmeholdet.

Læs også: Bengals fritstiller Burrows bodyguard

Lions 31 – 24 Seahawks

Hvis Rams kan score 30 point mod Seahawks bør Lions score mindst 31. Og det bør være tilstrækkelige til at vinde og gå på 2-0. Og så skal Seahawks til at komme ind i kampen, hvis ikke 49ers skal løbe fra dem i divisionen, før det hele næsten er begyndt.

Texans 17 – 22 Colts

Årets andetvalg og fjerdevalg i draften mødes, og jeg tror mest på sidstnævnte Anthony Richardson. Colts’ førsterundevalg spillede bedst af de tre rookie quarterbacks i uge 1, og jeg tror han igen vil vise store prøver på sine atletiske evner.

Jaguars 23 – 30 Chiefs

Jaguars render desværre ind i Chiefs på et tidspunkt, hvor de netop har tabt deres første kamp og har Chris Jones tilbage efter en konflikt med holdet om sin kontrakt. Chiefs vinder her, og jeg tror det bliver relativt sikkert.

Læs også: Chris Jones er tilbage hos Chiefs med ny etårig aftale

Buccaneers 27 – 16 Bears

God start af Buccaneers, der fik en vigtig skalp i NFC ved at slå Vikings. Bears derimod tabte en af de divisionskampe, som de nok havde håbet at vinde, hvis de skulle gøre sig nogle forhåbninger i år, og det er nok meget sigende i forhold til, hvordan deres sæson kommer til at gå.

Titans 13 – 30 Chargers

Chargers var i en spændende og underholdende shootout med Miami i uge 1, mens Ryan Tannehill var dårlig i Titans’ nederlag til Saints. Titans SKAL have gang i løbespillet og kunne supplere med Tannehill på quarterback, hvis de skal hve noget med herfra.

Cardinals 23 – 27 Giants

Giants skuffede fælt i første spilleuge, men jeg tror de rejser sig her på trods af en tur til ørkenen. Cardinals bed fra sig mod Commanders, men manglede det sidste, og det skal blive spændende at se, hvordan samspillet mellem Hjalte Froholdt og Joshua Dobbs udvikler sig.

Rams 10 – 27 49ers

Rams overraskede i uge 1, men 49ers er en anden mundfuld, og jeg tror fuldt og fast på, at udeholdet tager en sejr her. Og den kan godt blive stor. Det vil være en pligtsejr for 49ers.

Cowboys 24 – 13 Jets

Cowboys får svært ved at score point mod New York Jets. Men uden Aaron Rodgers får Jets også meget svært ved at score point mod Cowboys formidable forsvar, der lukkede helt ned for Giants i uge 1.

Læs også: Rodgers slemt skadet i sæsonpremieren

Broncos 24 – 20 Commanders

Broncos scorede de nærmest sædvanlige 16 point i åbningskampen mod Raiders. Men angrebet og Russell Wilson så langt bedre ud, end det var tilfældet sidste år. Derfor tror jeg også, at de får skovlen under Commanders, der skuffede lidt mod Cardinals. Broncos er trods alt på hjemmebane.

Patriots 21 – 31 Dolphins

Patriots gav Eagles kamp til stregen i sidste uge, men Dolphins ser rigtig gode ud, og jeg har svært ved at se, at de taber her. Omvendt skal man aldrig sige aldrig, når det gælder et divisionsopgør. Bill Belichick skal nok trække et es eller to ud af ærmet.

Panthers 16 – 21 Saints

Panthers’ Bryce Young gjorde en fin figur i åbningskampen trods et nederlag, og selvom hans første sejr i NFL nok snart skal komme, så bliver det ikke her. Dertil er Saints’ forsvar for godt og quarterback Derek Carr for rutineret.

Læs også: Jaycee Horn ude på ubestemt tid

Steelers 20 – 24 Browns

Steelers fik en hård start mod 49ers i sidste uge, og de havde reelt tabt, før kampen for alvor var kommet i gang. Nu venter et Browns-mandskab, der har masser af selvtillid efter en nedslagtning af Bengals, og jeg kunne da godt være i tvivl om, hvorvidt Steelers kan lirke Browns-forsvaret op.

Byes: Ingen

Sidste uge: 7-9
I alt: 7-9