NFL er i høj grad en kaste liga og hvert år leder alle fantasy ejere efter den ene rookie som kan hjælpe en med at vinde et mesterskab. Hvis man har fulgt med i college football de seneste år er man godt klar over hvor gode Mike Williams og Corey Davis er, og det er også klart for mig at de kommer til at gå forholdsvis højt i fantasy drafts landet rundt. Ydermere har mange eksperter snakket om dem i et væk så derfor synes jeg det ville være overflødigt også at gøre det. I stedet har jeg kommet med tre bud på andre wide receivers som har en chance for at blive fast inventar i Din fantasy ligas startopstilling.

1. John Ross

Alder: 22
Højde: 180cm
Vægt: 86kg
Minder om: DeSean Jackson (tb)
Rekordsættende 4.22 40-tid. Det siger vel det meste. John Ross er en spiller som kan tage toppen af et DEF uden at få sved på panden, og alene af den grund har han fantasy value. Han kommer til at få succes meget hurtigt i NFL da hans primære job er at løbe fade, corner og post ruter. Han er meget dygtig til at løbe ruter og han ekstremt bløde og sikre hænder. Det er derfor ikke kun grundet hans fart at mange sammenligner ham med DeSean Jackson. Jeg er af den overbevisning at John Ross fra dag 1 kan have samme produktion som D-Jax har haft de seneste år.
Dette betyder ikke at du får en WR1 i John Ross, men det betyder at du får en WR2 med meget høj upside.
Bedste fantasy-fit: Redskins. Han vil være en øjeblikkelig plug-and-play i det system.

2. Zay Jones

Alder: 21
Højde: 185cm
Vægt: 89kg
Minder om: Keenan Allen (lac)
Zay Jones er vokset op med NFL i blodet. Hans far (Robert Jones) vandt 3 Super Bowl ringe som linebacker med Dallas Cowboys i 90’erne, og kærligheden til sporten gav han videre til sin søn. I stedet for at smide folk i græsset har Zay Jones valg at gribe bolde, og det er han også blevet fremragende til. Han holder rekorden for flest grebne bolde hos East Carolina Pirates.
Zay er har fantastiske hænder, han er blevet linet op overalt på banen og kan løbe alle ruter på træet. Han har med andre ord alle værktøjerne der skal til for at blive en stjerne WR i ligaen, sålænge han lander et sted hvor han får muligheden. Jeg ser ham have WR2 upside i hans første år, men har muligheden for at blive en top-10 WR hen ad vejen.
Bedste fantasy-fit: Cardinals. Her kan han suge så meget viden til sig han kan nå fra Larry Fitzgerald, før han selv kan tage over som stjernen.

3. Cooper Kupp

Alder: 23
Højde: 185cm
Vægt: 93kg
Minder om: Julian Edelman (ne)
Cooper Kupp er definitionen på “move the sticks”. Han har god størrelse, griber bolden godt og er efterfølgende god til at beskytte den, har ikke noget imod at løbe ind over midten og gribe bolden i trafik og han har gode moves som snyder forsvarsspillere. Han er ikke den hurtigste eller den stærkeste WR i draften men han har rigtig mange kvaliteter som mange hold leder efter. I standard ligaer vil han nok være en god WR3 men i PPR ligaer kan han blive rigtig farlig. WR2 med potentiel WR1 upside.
Bedste fantasy-fit: Bills. Med fokus på Watkins kan Kupp lige så stille udvikle sit potentiale.
Skrevet af Jannick Teige, GulKluds FantasyTeam