San Francisco vandt deres første kamp i denne sæson med en sejr over Detroit Lions. Sejren blev dog en dyr omgang for holdets startende runningback.

Der bliver ikke mere football for 49ers’ runningback, Raheem Mostert, i denne sæson. Runningbacken pådrog sig en knæskade i søndagens opgør mod Detroit Lions, og efterfølgende scanninger har vist, at den talentfulde angrebsspiller har behov en operation for at komme på ret fod igen. Runningbacken annoncerede selv dette på sin Facebook og Instagram-profil.

Mostert løb blot to gange i opgøret inden han igen var uheldig og pådrog sig en slem skade. De initielle meldinger lød ellers på, at han kunne vende tilbage efter seks til otte uger. Der forventes ifølge lægeeksperter en genoptræningsperiode på et halvt år efter operationen. Dermed er sæsonen slut.

Mostert er en utroligt taltentfuld runningback, men skader har været for stor en del af karrieren. Den 29-årige angrebsspiller blev ikke draftet efter at have tørnet ud for Purdue i collegetiden, men fandt alligevel vej til NFL. De første to år var han inde omkring holdet i Cleveland, Miami, Baltimore og Chicago, inden han landede i San Francisco. Her har han spillet i fem år, hvor 2019 var den bedste sæson i karrieren. Mostert spillede her i alle 16 kampe, løb bolden 137 gange med et snit på 5,6 yards, utroligt flotte tal, men skaderne gjorde, at 2020-sæsonen blot blev til otte kampe.

Med Mostert ude kan de to rookies, tredjerundevalget Trey Sermon og sjetterundevalget Elijah Mitchell, få langt større roller i San Francisco. Også udraftede JaMychal Hasty kommer i spil.