I aften bliver den første træningskamp i denne sæson spillet og derfor er der ikke længe til at grundspillet begynder. Hvis du skal spille fantasy er det nu, at du skal begynde din forberedelse – Det hjælper Gul Klud dig med og her får du de bedste spillere på hver position.

Fantasy Football er roden til ulykke, frustrationer, hån og latter. Alligevel spiller vi hvert år – Det kunne jo være i år, at man vandt hele ligaen! Det ville give håneretten, det fine trofæ og man kan holde hovedet højt helt indtil næste sæson, hvor vi så starter forfra.

Men for at vinde er det vigtigt, at du har de rigtige spillere. Det giver jo lidt sig selv. Men hvem er de bedste fantasyspillere i den kommende sæson? Det finder vi jo nok først ud af i december – men her er vores bud på den stærkeste opstilling til den kommende sæson.

Quarterback

Den position, som genererer flest point i spillet er quarterbacken – Men eftersom de fleste ligaer kun har 8-12 hold, så plejer der at være nok quarterbacks til at holde alle nogenlunde tilfredse. Men der er alligevel stor gevinst i at have den bedste på positionen. Hans navn er Josh Allen.

Josh Allen – Buffalo Bills

Den ubestridte konge af Fantasy er Josh Allen. Med sine 417,7 point i standard fantasy var der ingen over eller ved siden af. Allen er omdrejningspunktet i et af ligaens mest potente angreb og kommer nok til at være det igen i år. Med receivere som Stefon Diggs, Gabriel Davis og Dawson Knox (som egentlig er tight end) er der masser af mål for den stærke arm. Han kommer derfor med stor sandsynlig til at udfordre de øvrige QBs igen i år.

Honourable mentions: Justin Herbert (395,8 point sidste år), Patrick Mahomes (374,2 point sidste år)

Klik videre og læs om de bedste runningbacks!