Tennessee Titans har lige smidt en kort video op på de sociale medier, der viser, at Julio Jones får nr. 2 i den kommende sæson.

Selvom Titans receiver A.J. Brown spiller med nr. 11 på grund af Julio Jones og tilbød trøjenummeret til sit barndomsidol, så takkede Jones nej, og har i stedet valgt nr. 2.

I de sidste 10 år har trøjen med nr. 11 hos Atlanta Falcons tilhørt Julio Jones, og derfor var det naturligt, at han også hos Titans ville fortsætte med de to 1-taller på trøjen.

Men selvom A.J. Brown altså først havde været stor fortaler for, at klubben skulle hente Jones, og siden tilbød holdets nye stjerne trøjen med nr. 11, så har Julio Jones altså valgt, at et nyt hold også betyder et nyt nummer.

Nr. 8 og 82 blev set som de åbenlyse muligheder for den nye trøje, da det var dem Julio Jones spillede i for hhv. Alabama og Foley High School, men han gik altså i stedet i hel anden retning.

Om det er 1 + 1, der har givet ham ideen om, at han vil spille i nr. 2, eller hvor tallet kommer fra melder historien ikke noget om endnu. Det var heller ikke muligt før i år for en receiver at have et trøjenummer mindre end 10, men nu træder Julio altså både ind på et nyt hold og i en ny æra.

Det er i øvrigt en lille smule underligt, da runningback Derrick Henry spillede i nr. 2 både i high school og college og har luftet tanken om, at han gerne vil spille i nr. 2 for Titans i stedet for nr. 22. Henry skiftede ikke i år, da det ville have kostet ham have en større sum penge.

På den anden side er der dem, der mener, at trøjevalget naturligvis kun kan betyde én ting:

Kun to spillere har haft trøjen med nr. 2 i Titans historie. De fleste fans husker den nok bedst fra den afdøde kicker Rob Bironas, der spillede i nr. 2 fra 2005-13, men også kicker Sam Sloman, der spillede en enkelt kamp for klubben sidste år (og i øvrigt scorede det afgørende field goal i 41-38 sejren over Texans i spilleuge 17) bar trøjen.