Drew Brees føler, at det var skrevet i kortene, at New Orleans Saints skulle brage sammen med Tom Brady og Tampa Bay Buccaneers i slutspillet.

På søndag runder vi Divisionsrunden af slutspillet af med et helt fantastisk opgør, når New Orleans Saints og Tampa Bay Buccaneers mødes.

Læs også: Saints cruisede forbi Bears

Opgøret er første gang nogensinde, at Drew Brees og Tom Brady – to af historiens bedste quarterbacks – brager sammen i slutspillet. Saints-quarterbacken er ikke overrasket over, at det sker i lige netop denne sæson:

“I det øjeblik, Brady skrev under med Bucs og kom til divisionen, følte jeg, at det var et hold, som vi skulle kæmpe mod, og som har slutspilsaspirationer som os. Så det var vel uundgåeligt,” siger Drew Brees til NFL Networks Jeffri Chadiha.

Drew Brees og Saints slog Brady og Buccaneers begge gange i grundspillet – henholdsvis i uge 1 og uge 9 – og de skal derfor prøve at gentage succesen igen på søndag.

Buccaneers-angrebet virker dog til at peake på det helt rigtige tidspunkt. Brady spiller forrygende og har været den primære årsag til, at Tampa har vundet fem kampe i træk. Med det in mente ville det være chokerende, hvis Saints skulle altdominere og vinde i stil med 38-3, som vi så i uge 9.

Læs også: Her er programmet for Divisionsrunden

Drew Brees og Tom Brady er de to quarterbacks i NFL’s historie med flest touchdowns og kasteyards. Det er derfor en Hall of Fame-duel, vi har i vente.