Der er en uge til sæsonstart, og det er blevet tid til, at Gul Kluds skribenter lægger hovedet på blokken og kommer med nogle forudsigelser. De næste syv dage vil de svare på et spørgsmål, og i dag kommer skribenterne med bud på spillere, som kan blive valgt som All Pros i år

Vi har ventet i månedsvis på, at NFL-sæsonen starter. Nu er der kun en uge tilbage, og derfor er det også tid til at ramme håbløst ved siden af med sine årlige forudsigelser. Gul Kluds skribenter er ikke bange for at lægge hovedet på blokken, så det vil de gøre den næste uge.

Syv dage i træk vil skribenterne svare på et spørgsmål vedrørende den kommende sæson, og nogle af de svar bliver så udvalgt og videregivet her. I er velkommen til at skrive, hvem i er enige med, og hvad i ville have svaret.

Dag 1: Hvem bliver årets overraskelse?
Dag 2: Hvem bliver årets skuffelse?
Dag 3: Hvilke trænere får sparket?

Dagens spørgsmål: Hvem bliver kan blive en ny first team All Pro

Myles Garrett, DE, Browns – Tim Andersen og Mikkel Nielsen
Garrett er ganske enkelt et monster, og en opstart med Hard Knocks giver kun endnu mere spotlight. Og Garrett kommer til at bevise sig værdig til opmærksomheden. Browns bliver stadig ikke noget godt hold, men Garrett kommer til at rive tackles rundt. 15+ sacks og 5+ forcerede fumbles.

Christian McCaffrey, RB, Panthers – Nikolaj Sattrup
Selvom han ikke dominerede, havde han alligevel næsten 1100 yards og 7 touchdowns på under 200 kombinerede løb og grebne bolde. Holdet har været ude at sige, at de vil give ham bolden 20-25 gange per kamp, hvilket vil svare til over 300 berøringer. Jeg tror at han kan komme i nærheden af 1000 yards på jorden OG som receiver, hvilket bør være nok til en plads som All Pro. Det eneste spørgsmålstegn, er den offensive linje.

Jamal Adams, S, Jets – Marc Skafte
Det er lidt et longshot, men Adams har virkelig alt, hvad man kan ønske sig i en Safety. Han var min favoritspiller fra draften i 2017, og i mine øjne var Jets heldige, at han faldt til dem som nr.6. Adams var ikke prangede sidste år, men viste gode takter, og med ét år under bæltet i ligaen, er den unge safety klar til at tage det helt store spring ind i NFL.

LaMarcus Joyner, S, Rams – Jacob Graversen
Lamarcus Joyner fra Rams får masser af muligheder for at lave store spil for Rams. De har tvivlsomme linebackere, men er ellers fremragende på alle andre positioner. Joyner spiller under franchise tag og kommer til at losse røv for at blive godt betalt næste år.

Devante Adams, WR, Packers – Alexander Paaske og Nicholas Jørgensen
Jordy Nelson er fortid hos Green Bay Packers, og derfor er tjansen som Aaron Rodgers’ bedste legekammerat frit tilgængelig. Davante Adams leverede en fornem 2017-sæson, og han besidder de fysiske kvaliteter til at tage det næste skridt og blive en elite-receiver for Packers i 2018 – godt hjulpet af ligaens bedste quarterback.

Budda Baker, S, Cardinals
Budda Baker er den nye Tyrann Mathieu. Samme størrelse, samme position, samme potentiale. Baker kan flyve rundt og lave spil mod både løbet og kastet. Jeg forventer store ting fra Budda i år. Det er værd at notere, at Baker var en All Pro-special teamer sidste år, men jeg mener at han vælges som safety i år.

Takkarist McKinley, DE, Falcons – Victor Risager
Jeg tror, at Falcons-forsvaret kan blive rigtig godt i 2018, og jeg tror, at Takkarist McKinley kan blive rigtig god i 2018. Han har ikke været plaget af skader som sidste sommer, og han viste lovende takter som rotationsspiller i 2017. Nu skal han være starter, og jeg tror, at han kan nå 15 sacks.

Jared Goff, QB, Rams – Dennis Cordsen
Folk kigger på stats og QB-wins. Goff har fået opgraderet wide receivere, og han har et ekstra år i systemet under geniet Sean McVay. Hvis han forbedrer sidste års 28 TDs og 5 INTs, så vil snakken om ham virkelig begynde.