Forventet startopstilling

Angreb: (R) markerer rookies

QB: Joe Burrow
RB: Joe Mixon
WR: Tee Higgins
WR: Ja’Marr Chase (R)
WR: Tyler Boyd
TE: C.J. Uzomah
LT: Jonah Williams
LG: Quinton Spain
C: Trey Hopkins
RG: Xavier Su’a Filo/Jackson Carman (R)
RT: Riley Reiff

Angrebet kan blive Bengals redning med gode offensive våben og en muligt markant opgradering i beskyttelsen af Joe Burrow med tilføjelsen af Frank Pollack. Den tilføjelse, samt Riley Reiffs ankomst, bør også give bedre løbebaner til Joe Mixon. Så skal Taylor bare stoppe med at kalde løb op igennem midten, når det ikke virker.

Både Tyler Boyd og Mixon kan vise sig at blive vigtige, hvis beskyttelsen ikke er optimal, da de begge kan agere sikkerhedsventiler, hvis Burrow kommer under pres. Angrebet er dog præget af en masse ”hvis’er”, men potentialet er der til at blive et top 15 angreb.

Forsvar 4-3: (R) markerer rookies
EDGE: Trey Hendrickson
DT: D.J. Reader
DT: Larry Ogunjobi
EDGE: Sam Hubbard
LB: Logan Wilson
LB: Germaine Pratt
NCB: Mike Hilton
CB: Chidobe Awuzie
CB: Trae Waynes
SS: Vonn Bell
FS: Jessie Bates III

Forsvaret er lidt en blandet landhandel, for der er nogle solide spillere, samt en enkelt topspiller, men det er anført af Lou Anarumo. Ligesom jeg tvivler på, at Zac Taylor har kompetencerne, på nuværende tidspunkt, til at være en succesfuld cheftræner i NFL, tillader mig at tvivle på at Anarumo bliver en dygtig defensiv koordinator. Jeg har indikeret en 4-3-opstilling, men jeg tror egentlig, at de ofte, som jo er tendensen i NFL, stiller op i nickelformation med en ekstra cornerback i stedet for en linebacker. Det tror jeg, fordi de har fået Mike Hilton, der er en ferm blitzer fra slotten, ind. Kan Anarumo modellere det forsvar i positiv retning, kan Bengals blive et solidt forsvar, ikke godt, men solidt.

Special Teams: (R) markerer rookies
K: Evan McPherson (R)
P: Kevin Huber
PR: Darius Phillips
KR: Brandon Wilson