Hvem, hvad, hvor?

Det bliver nok også nødvendigt for angrebet at trække læsset, for selvom forsvaret har lavet et par tilføjelser over de sidste to sæsoner, så er der bare mange spørgsmålstegn. Er førnævnte Waynes pengene værd? Kan Hendrickson skabe pres som den primære pass rusher? Hvem skal støtte Hendrickson, nu hvor Joseph Ossai er ude for sæsonen? Hvordan ser Logan Wilson ud i sin anden sæson? Bliver de spørgsmål besvaret positivt, så har Bengals pludselig et potentielt gusten forvar, hvor den eneste nuværende elite spiller, Jessie Bates III, ikke er den eneste, der spiller på topniveau.

Hvis Bengals formår at få det maksimale ud af de spillere, så kan det blive et solidt forsvar, hvor loftet måske ikke er højt, men bunden er nogenlunde stabil. Spillere som Sam Hubbard, Larry Ogunjobi, Mike Hilton og Vonn Bell har alle vist, at de kan spille på et udmærket niveau, men skal Bengals være et top 15-forsvar, så skal Waynes, Wilson, Hendrickson og Reader alle vise et højt niveau.

Selvom der er mange ubekendte, så kan Bengals virkelig rykke sig meget, for der er potentiale på mange af de mest væsentlige pladser. Om det er sandsynligt, er nok en anden sag. Jeg er positivt stemt over for Bengals, men der skal meget udvikling til før de kan lege med divisionsrivalerne. Baggrunden for den overordnede succes vil primært hvile på den offensive linje og Frank Pollacks evner som træner. Får han succes, så får Bengals succes, og det er i min optik ham, der kan ende med at redde Taylors job.

I sidste ende er det netop Taylor, der i mine øjne, er problemet. Han har absolut intet vist i sine to første sæsoner og skal nærmest gennemgå en udvikling af Josh Allenske dimensioner, for at jeg vil føle, at en fyring ikke var på sin plads. Skal han beholde jobbet, bør Bengals være med i kampen om slutspilspladser, og det bliver svært.

Næste side: Forventet startopstilling – Stort potentiale, store spørgsmålstegn