Same procedure as last year, miss Sophie

Der er egentlig nogle samme forventninger som sidste år, omend i en lidt anden indpakning. Bengals skal fortsætte med at udvikle sig med Burrow tilbage i spidsen for angrebet, men i år skal de vinde mere og det kommer de til, hvis de får bugt med problemerne på den offensive linje. Sker det ikke, så ender Burrows karrierere med at blive en gentagelse af Andrew Lucks. Stort potentiale, men kærligheden til spillet blev suget ud af hjertet pga. dårlig beskyttelse og de mange hits. Det ved Taylor også godt.

Derfor har han foretaget et enormt positivt valg, ja faktisk to, på den offensive linje. Ud er røget træneren Jim Turner og tackle Bobby Hart, to personer, der ikke udførte deres job specielt godt. Ind er i stedet hentet Frank Pollack, der bl.a. har trænet Cowboys’ offensive linje fra 2013-2017, mens man også har hentet Riley Reiff, der bør være en markant opgradering over elendige Hart.

Skal Bengals have nogen forhåbning om at overraske i år eller redde Taylors bagdel fra at blive kylet ud med badevandet, så skal den offensive linje forbedre sig markant. Gør den det, kan Burrow og resten af de offensive spillere gøre Bengals til enormt udfordrende mandskab at møde, måske endda drille divisionsrivalerne Browns, Steelers og Ravens.

Næste side: Kan Bengals blive en offensiv mastodont?