Kan Bengals blive en offensiv mastodont?

Over de seneste par sæsoner har vi set Bengals være et nøk mere aktive i free agency. I 2020 hentede de både D.J. Reader og Trae Waynes ind på rimelig store kontrakter, mens de i 2021 hentede Trey Hendrickson og Chidobe Awuzie. Om det er influeret af, at Mike Browns datter, Katie Blackburn, har overtaget roret, er ikke til at sige, men der er i hvert fald blevet investeret. Det er dog primært på forsvaret, men det betyder ikke, at der ikke er sadlet op på angrebet.

Bengals har nemlig draftet godt på den offensive side af bolden over de seneste par år, særligt på wide receiver, hvor holdet kan ende med at have en af de bedre trioer i ligaen. Tyler Boyd har slået fast, at han er en playmaker, mens Tee Higgins viste enormt gode takter i sin rookie-sæson. Samtidig valgte holdet at gå med Joe Burrows holdkammerat i college, Ja’Marr Chase. Han ødelagde collegeforsvar fuldstændig inden han valgte at sidde ude i 2020. De første rygter fra træningslejren er dog ikke positive med manglende separation og nogle flygtige hænder, men mon ikke, at han og Burrow nok skal komme i gang, når begge lige har fået græsset mellem tæerne igen. Med den trio og runningback Joe Mixon har Burrow i hvert fald nok mål omkring sig til at få en succesfuld sæson, der kan bære holdet.

På den offensive linje er der relativ stor sikkerhed på de fleste pladser, hvis potentielle skader ikke tages med i billdet. Jonah Williams tager sig af venstre tackle, Reiff den højre, mens Quinton Spain forventes at stille op på venstre guard. Trey Hopkins, som Bengals forlængede med sidste år, tager sig af centerpladsen, og så er der kun spørgsmålstegn ved højre guard. Her kæmper Michael Jordan, Xavier Su’a Filo og årets andenrundevalg Jackson Carman om pladsen. Carman har eftersigende været skuffende, og det kan vise sig at blive linjens akilleshæl, for Jordan imponerede ikke i sine første to sæsoner.

Næste side: Hvem, hvad, hvor?