I 2021-sæsonen kommer NFL tilbage til London, og du kan allerede nu forudbestille din NFL-rejse til efteråret.

Står du og mangler den perfekte gave til den eneste ene, eller vil du gerne forkæle dig selv, så har LA Travel og Gul Klud løsningen: NFL i London 2021!

Vi ved endnu ikke, hvor mange kampe der kommer, eller hvor mange tilskuere, der bliver plads til på hhv. Wembley og Tottenhams nye stadion. Det er heller ikke annonceret endnu hvem, der kommer på besøg, eller hvilke datoer der spilles.

Men du kan allerede nu sikre dig en fed NFL-oplevelse i efteråret, som inkluderer både hotel og billet til stadion. Og så åbner vi ballet med en fuldstændig fantastisk pris!

Køb din NFL-rejse nu: Forsalg kr. 2795,-

Når kampdatoerne og holdene er offentliggjort, kan du frit vælge, hvilken kamp du ønsker at komme til.

Størst erfaring med NFL i London

Igennem årene har Gul Klud og LA Travel sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse til London. Læs Trustpilot anmeldelser af LA Travel.

Som bekendt betød Corona, at 2020 kampene blev aflyst, men i 2019 havde vi 600 danskere med til NFL i den engelske hovedstad. Skal du med i 2021, så er det nu, du skal købe gaven til dig selv, din yndlings-rejsepartner eller største NFL-ven.

Hvilke NFL-klubber spiller i London i 2021?

31 af NFLs 32 klubber har allerede spillet i England, og vi glæder os til kampprogrammet kommer ud et sted mellem slut april og start maj, så vi kan sætte hold og stadion på vores 2021 NFL-rejser til London.

Jesper Elming laver oplæg
Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og LA Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, efter aflysningen i 2020 er han selvfølgelig med igen i 2021.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Køb dine NFL-billetter nu: Forsalg kr. 2795,-

Jesper vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på, hvor stort NFL er i USA, og naturligvis give sit bud på vinderen.

NFL i London pris indeholder:

2 overnatninger på Royal National Hotel (kan opgraderes)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder

NFL-rejse med hotel og billet: Pris kr. 2795,-

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL London 2021.