Tirsdag aften dansk tid har NFL endegyldigt meldt ud: Alle kampe i 2020-sæsonen bliver spillet på amerikansk jord.

Som Gul Klud kunne fortælle i går, var det meget usandsynligt, at NFL ville spille kampe i udlandet i år, og nu har ligaen selv bekræftet, at der hverken bliver spillet NFL-kampe i England eller Mexico i 2020.

NFL skulle have spillet fire kampe i den engelske hovedstad til efteråret, men nu har vi endnu en grund til at forbande Covid-19 hen, hvor peberet gror, og så ellers tage den tålmodige mine på og se frem til 2021.

Som vi fortalte tidligere på året, så skulle Atlanta Falcons og Denver Broncos spille deres indbyrdes opgør i 2020-sæsonen på Tottenhams nye lækre bane. Nu kan de i stedet se frem til at mødes i Mercedez-Benz dome i Atlanta.

Med aflysningen af de fire kampe er det også kommet frem, at Jacksonville Jaguars skulle have mødt Detroit Lions på Wembley, samt at Seattle Seahawks var et af de andre mandskaber, der skulle have taget turen over atlanten

Jacksonville Jaguars skulle have spillet to kampe på Wembley i år, men får nu alle sine otte hjemmekampe på EverBank Field i Jacksonville.

Miami Dolphins skulle også have spillet en international hjemmekamp i år. Enten på Estadio Azteca i Mexico City eller i Tottenham. Den er også aflyst, og dermed får Dolphins-fans i Miami mulighed for at se Tua Tagavailoa og de andre nye spillere i klubben otte gange på Hard Rock Stadium.

NFL havde planlagt fem internationale kampe i år. To på Wembley, to i Tottenham og én i Mexico City. Nu er de alle aflyst, og det er første gang i 13 år, at NFL ikke spiller mindst en kamp i London. NFL kommer med sit endelige kampprogram sidst på ugen.

Se også: Kampe og resultater for alle internationale kampe gennem tiden


1 KOMMENTAR

  1. Så kom der alligevel lidt godt ud af corona 🙂

    Jeg synes ærlig talt de der udenlandskampe har taget fuldstændig overhånd. Lad nu holdene spille der hvor de hører til i stedet for det cirkus med at flyve dem rundt i verden. Det er jo ikke Harlem Globetrotters.

Comments are closed.