Pittsburgh Steelers fortsætter samarbejdet med Ben Roethlisberger, men kun hvis parterne kan blive enige om en justering af hans løn!

Det ser ud til, at Ben Roethlisberger napper et år mere i NFL og bliver hos Pittsburgh Steelers.

Mens Eli Manning gik på pension efter 2019-sæsonen, og Philip Rivers lidt overraskende trak stikket i januar, så tager den sidste af de tre store quarterbacks fra 2004-årgange lige ét år mere.

Det bliver 18. sæson i NFL for Roethlisberger, der fylder 39 år i marts, og allerede er på konkrakt for næste år. Steelers har meldt ud, at de ønsker at fortsætte samarbejdet, hvis den dobbelte Super Bowl mester går med til en justering af hans løn.

Lige nu koster Big Ben big bucks – ikke mindst på lønloftet, hvor han til den kommende sæson står til over 40 millioner dollars, eller over 20% af det samlede lønloft på ca. 180 millioner dollars, som klubben skal aflønne alle 55 spillere med.

Roethlisbergers reelle løn er på 19 millioner dollars, mens resten er udskudte bonusser. Den samlede løn skal omstruktureres, hvis den rutinerede quarterback skal blive i klubben, og Steelers vil forsøge at fordele pengene over tre år.