En af ligaens levende legender stiller støvlerne på hylden og stopper karrieren. “Det var bare tid. Det er bare rigtigt”

Rivers har endegyldigt sagt farvel til NFL, hvor han har spillet 17 sæsoner for to hold i tre forskellige byer. Hans navn kommer til at stå flere steder i rekordbøgerne og selvom det aldrig blev til en Super Bowl, kan Rivers se tilbage på en karriere fyldt med højdepunkter.

Philip Michael Rivers fra Decateur Alabama kom ind i ligaen i 2004 draften sammen med Eli Manning og Ben Roethlisberger i en af historiens bedste drafts ift quarterbacks. Og selvom det kun blev til 4 kampe i de to første sæsoner, så nåede Rivers siden at kaste bolden 8.134 gange (#6 i historien) og ramte en medspiller på 5.277 (#5 i historien) af kastene (64,9%) for 64.440 yards (#5 i historien).

Han kom dog aldrig tættere på en Super Bowl end 2007 sæsonen, hvor San Diego Chargers tabte AFC-finalen mod de senere Super Bwol tabere New England Patriots. En kamp, som Rivers spillede 6 dage efter en knæoperation.

Lige præcis den AFC-finale er noget helt specielt for Rivers. Både fordi det var en meget speciel kamp for ham, men også fordi den faldt på San Sebastians Feast Day, som er en helligdag i den katolske kirke.

Rivers kommer ikke til at sidde stille og nyde sin tidlige pension. Han har nemlig selv givet udtryk for, at han vil forsøge sig som highschooltræner.

For Colts skal man nu på jagt efter en ny quarterback for 4. år i streg.