En New York Giants-legende stopper karrieren. Den dobbelte Super Bowl-mester Eli Manning har valgt at stoppe karrieren efter 16 sæsoner.

Det lå i kortene, at Eli Manning ikke ville spille for New York Giants i 2020 efter erhvervelsen af Daniel Jones i sidste års draft. Nu er det dog officielt, at det ikke kun er hos Giants, Eli Manning stopper, men at han helt er færdig med NFL.

Den 39-årige quarterback siger stop efter 16 sæsoner i NFL, og det gør han med to Super Bowl-ringe i samlingen. Begge efter sejre over New England Patriots.

Eli Mannings karriere startede ellers kontroversielt, da han nægtede at spille for San Diego Chargers, hvis de valgte ham først af alle i 2004-draften. Det gjorde Chargers alligevel, men havde så en aftale på plads med New York Giants om en trade af Manning i bytte for Philip Rivers og en stribe draftvalg.

Resten af karrieren tilbragte Eli Manning hos New York Giants, hvor han over sin 16-årige karriere aldrig missede en kamp med en skade. Manning og Giants vandt Super Bowl 42 og Super Bowl 46 begge efter sejre over New England Patriots. Specielt sejren over det ubesejrede Patriots-mandskab i Super Bowl 42 vil altid stå i tydeligt fremhævet i historiebøgerne.