Eagles har været uden runningback Darren Sproles i lang tid denne sæson, men alt tyder på, at han er tilbage mandag nat.

Veteranen Darren Sproles har kun spillet i en enkelt kamp for Eagles denne sæson. Det var i spilleuge 1 mod Atlanta Falcons. I træningssessionerne den følgende uge pådrog runningbacken sig en skade i en hasesene, som har holdt ham ude indtil nu. Den 35-årige veteran kan dog glæde sig over endelig at være klar igen til et vigtigt opgør mod Washington Redskins i den prestigefyldte Monday Night-kamp.

Sproles har selv kaldt dette den mest frustrerende skade i karrieren, og det kommer efter han har brugt mange måneder denne vinter på et svært genoptræningsforløb efter et skadet ledbånd i knæet. Det siger ikke så lidt om irritationen i denne omgang. Runningbacken udtaler også, at der ikke blot var tale om en mindre skade i en hasesene. Han udtaler dog også, at det er det eneste han vil sige om sagen, og gik ikke i detaljer med skadens omfang.

Runningbacken kan bestemt også bruges på et Eagles-mandskab, der langt fra har haft den sæson, de ønskede sig ovenpå Super Bowl-triumfen i februar. Holdet er på tredjepladsen i NFC East og har tabt seks kampe og blot vundet fem i denne sæson. De kan dog stadig nå slutspillet, men det kræver en fejlfri præstation resten af året. En sådan stime kan let sættes i gang mod Washington Redskins, der har Colt McCoy som holdets quarterback.

Sproles var egentligt en spiller, som mange regnede som værende færdig efter den alvorlige knæskade i fjor. Men runningbacken selv kom tilbage til Eagles for at “slutte på sin egen måde”. Skaden fik sat en stopper for det i første omgang.  Med den sædvanlige starter på positionen, Jay Ajayi, ude for resten af sæsonen er der dog en åbning til Sproles for at sætte sit præg på resten af året.

Eagles bruger lige nu primært Josh Adams, en udraftet rookie, som runningback. Adams har gjort det forrygende, men Sproles vævre spillestil og evner i kastespillet kan blive en vigtig tilføjelse til Carson Wentz’ arsenal.