Først meldte NFL ud, at der kun kom to træningskampe i år, så blev det sat ned til én, og nu skulle alle træningskampe angiveligt være aflyst.

Spillerforeningen (NFLPA) har sendt en meddelelse ud til spillerne om, at der ikke vil blive spillet træningskampe i år. Det fortæller NFL journalist Nick Shook.

Fagforeningen gav denne information til spillerne på et online Zoom-møde dagen efter, at NFL havde foreslået at skære antallet af træningskampe ned fra to til én. NFL halverede i begyndelsen af juli antallet af træningskampe fra fire til to, lige som den traditionsrige Hall of Fame kamp, der markerer starten på sæsonen tidligere er blevet aflyst.

Træningskampene er for etablerede stjerner lidt lige meget, omend det er vigtigt at få prøvet timing af, og få testet plays i kampsituationer, men for unge spillere, der kæmper for at komme ind i NFL er det en katastrofe, at de bliver aflyst.

Dermed får de ikke mulighed for at vise sig frem i en kampsituation, og klubberne må forventes at have en tilbøjelighed til at holde fast i de spillere, de kender på forhånd.

Samtidig med aflysningen af årets træningskampe foregår der lige nu forhandling om størrelsen på trupperne i såvel træningslejren, grundspillet og den såkaldte practice squad (spillere tilknyttet klubben, der indgår i træninger, men ikke er på fast kontrakt, red.) .

Dette kan tilgodese de spillere, der er på vippen, så de får en mulighed for at blive i systemet og vise sig frem på daglig basis. Trupperne udvides som minimum til 55 spillere, og det forventes at klubbernes practice squad udvides til 14 eller 16 spillere.

NFL og NFLPA forhandler også om lønkompensation, og en mulig nedsættelse af lønloftet i 2020 og 2021 er stadig på bordet.

NFL har endnu ikke bekræftet aflysningen af alle træningskampe.