Antallet af amerikanere, der testes positive for COVID-19, har været stødt stigende i de seneste uger, og det får nu konsekvenser for NFL’s preseason i august. Årets første preseason-kamp, Hall of Fame-kampen, aflyses, og Hall of Fame-ceremonien udskydes til 2021.

Selvom flere sportsgrene i Europa er startet op igen, har Coronavirussen stadig godt fat i USA, og det får nu konsekvenser for NFL’s preseason, som skulle skydes i gang den 6. august.

I forbindelse med introduktionen af den seneste Hall of Fame-årgang var Dallas Cowboys og Pittsburgh Steelers udset til at igangsætte preseason med den årlige Hall of Fame-kamp, men den kamp aflyses nu pga. Coronavirussen melder ESPN’s Adam Schefter. Derudover udsættes den planlagte ceremoni, hvor de nye Hall of Famere skulle indlemmes, til 2021.

Det er den første pre season-kamp, som bliver aflyst, men NFL Networks journalist Tom Pelissero har tidligere fortalt, at NFL og Spillerforeningen ifølge hans kilder diskuterede en væsentligt kortere pre season med måske kun to kampe pr. hold.

Udsættelsen af ceremonien betyder, at årets nye Hall of Famere må vente et år mere, før de officielt kan blive indlemmet. Næste år vil NFL i stedet indlemme to årgange på ganske få dage. 2021-årgangen afsløres først i forbindelse med Super Bowl-ugen i februar.

2020 Hall of Fame-årgangen indeholder Safety Troy Polamalu, Receiver Isaac Bruce, Safety Steve Atwater, Guard Steve Hutchinson, Træner Jimmy Johnson og Træner Bill Cowher samt tre bidragydere til NFL og en række spillere fra mere end 25 år siden, der i anledningen af NFL’s 100 års jubilæum er blevet indlemmet.

Selvom Hall of Fame-kampen er aflyst, så forventes det stadig på nuværende tidspunkt, at NFL-spillerne skal møde ind til den årlige træningslejr omkring d. 28. juli. Herefter vil holdene sandsynligvis skulle bruge længere tid end normalt på at få spillerne i form og op i gear, fordi holdene har været tvunget til afholde deres forårstræninger virtuelt.