New Orleans Saints har måske afsløret, at vinderen af Rookie of the Year-prisen bliver deres imponerende runningback Alvin Kamara.

Lørdag løber den årlige prisuddeling i NFL, NFL Honors, af stablen. Og en af årets tætteste priser er Rookie of the Year-prisen, der uddeles til den førsteårsspiller, der har gjort det bedst.

Her er det især to spillere, der kæmper om titlen. Saints’ runningback Alvin Kamara og Chiefs’ runningback Kareem Hunt.

*** Læs også: Afsløres årets MVP her? 

Men måske er vinderen allerede blevet afsløret. New Orleans Saints delte hvert fald et billede af deres kandidat med teksten ”NFLs Rookie of the Year: Alvin Kamara!”

Der er mange, der giver prisen, og tidligere på fredagen blev Kamara kåret ”Pepsis Rookie of the Year,” hvilket runningbacken selv annoncerede på twitter. Det, der imidlertid er interessant ved Saints’ opslag, er, at det indeholder det officielle NFL Honors-logo øverst i venstre hjørne.

Der kan være tale om en simpel fejltagelse, men måske har Saints været lidt for hurtige til at hylde deres talentfulde runningback og ubevidst afsløret lørdagens vinder.

Foruden Rookie of the Year, uddeles også priser som Most Valuable Player, Offensive og Defensive Player of the Year, Coach of the Year og meget mere.

Se, hvem der vandt Gul kluds årlige awards lige her.