Scouting combine er overstået, der er placeret franchise tags på de vigtigste spillere og holdene er allerede i gang med de indledende sparerunder. Men hvem skal stramme bæltet og hvem har plads i budgettet? Læs med her.

Free agency bliver hektisk i år – holdene har fået flere penge mellem hænderne grundet den nye salary cap, og det betyder, at der vil blive brugt flere penge på nye store kontrakter.

Nedenfor følger en gennemgang af de hold, der har henholdsvis flest og færrest midler til rådighed.
Alle tal er taget fra Overthecap.com.

Flest penge på kontoen – top-fem

Chicago Bears – $94,660,261 til rådighed

Chicago Bears har ingen undskyldninger for ikke at omringe Justin Fields med våben til den kommende sæson. Udover at sidde på førstevalget i draften, så har de – med afstand – flest midler til rådighed til at hente spillere i free agency.

De mangler i den grad hjælp til den defensive linje, og så mangler de våben og beskyttelse til Justin Fields… Såfremt han er den langsigtede løsning.

Bears kunne være i spil til at hente en spiller som Orlando Brown fra de Super Bowl-vindende Kansas City Chiefs eller en spiller som Allen Lazard fra divisionsrivalerne hos Green Bay Packers.

Atlanta Falcons – $66,426,591 til rådighed

Atlanta Falcons er dårlige – Men det skyldes nok, at de ikke bruger særligt mange penge på deres roster. Det kommer de til, når de til foråret kan hente spillere ind. De skal først og fremmest kigge på forsvaret, der var hullet som en si sidste år. Her kunne der være hjælp at hente på både cornerback, hvor Eagles-duoen James Bradberry og Chauncey Gardner Johnson er fri på markedet.

Læs også: NFL 101 – Kontrakter og garanterede penge

De kunne også godt bruge hjælp på den defensive linje hvor både Javon Hargrave, Dalvin Tomlinson og Marcus Davenport rammer det åbne marked.

De er desuden en dark horse til at kæmpe med om Lamar Jackson. De har godt nok været ude og sige, at de ikke er interesserede, meeen. De var med i kampen om Deshaun Watson.

Houston Texans – $40,867,704til rådighed

Det er nok nemmest at lave en liste over de positioner, hvor Texans ikke mangler hjælp.

Læs også: Scouting combine er overstået – Her er vinderne og taberne

Det var den liste – Det er forresten en gentagelse fra sidste år.

Texans får formentlig deres fremtidige starter på quarterbackpositionen i dette års draft, så de kan allerede nu begynde at bygge et hold op omkring deres kommende stjerne.

Det betyder offensiv linje og wide receiveres.

Las Vegas Raiders – $39,077,038 til rådighed

Raiders skal ud og hente en ny quarterback ind, nu hvor Derek Carr er taget til New Orleans, og så skal holdet forsøge at få en langvarig kontrakt på plads med Josh Jacobs, der er blevet tildelt franchise tagget. Det kan komme til at æde en del af det frirum, som pt er tilgængeligt.

Raiders er også et hold, som kunne bruge hjælp på den defensive linje, hvor en spiller som Javon Hargrave også vil være i spil.

Den helt store joker er, hvad der skal ske med Aaron Rodgers – Han kunne potentielt blive genforenet med Davante Adams hos Raiders, selvom interessen ser ud til være størst hos Jets.

New York Giants – $36,721,167 til rådighed

The G-Men har netop allokeret en del penge på en kontraktforlængelse af Daniel Jones, som fik en kontrakt på $160 millioner dollars over fire år.

Men de er ikke i mål med deres store stjerner – Giants brugte franchisetagget på Saquon Barkley og skal finde plads i budgettet til at lave en lang kontrakt med runningbacken.

Er der penge tilbage, så kunne Giants med fordel dykke ned i receivermarkedet og forstærke en af holdets svagheder.

Læs med på næste side for at se holdene, der skal spare