Der forhandlinger frem til sidste sekund – men Giants og Jones nåede at få en aftale på plads inden et potentielt franchisetag skulle i brug. Jones får $160 millioner over fire år.

Fire år og $160 millioner dollars. Så meget skulle der til for at holde Daniel Jones i The Big Apple. Forhandlingerne så ud til at være gået i stå og det var derfor ikke utænkeligt, at Giants skulle ud og bruge deres franchisetag på at hold på Danny Dimes. Så galt gik det dog aldrig og Giants har nu papirer på deres stjerne i de næste fire sæsoner.

Ifølge Ian Rapoport er kontraktens $160 dollar fordelt på $35 millioner i bonusser, der udløses, når han når specifikke milepæle. Så er der $82 millioner dollars over de første to år af kontrakten og så er der ca $94 millioner, som er helt garanterede.

Jpones har været Giants quarterback siden 2019, hvor holdet valgte ham med sjettevalget i første runde af draften. De valgte ikke at bruge den femteårs option, som er indskrevet i alle kontrakter med spillere fra første runde af draften, da han har haft udsving i løbet af sin karriere.

Sidste år førte han dog G-Men slutspillet for første gang i karrieren, og Giants blev dermed bekræftet i, at han er fremtidens mand.

Han satte personlig rekord i 2022 med antal kast, antal yards og antallet af løb.