Morten Andersen er igen blandt de sidste 15 til NFLs Hall of Fame. Claus Elming spår ham gode chancer for endelig at komme ind!

Det er fjerde år i træk, at den danske kicker er i finalefeltet til Hall of Fame. Han er allerede medlem af den danske Hall of Fame, hvor han i 2006 kom ind sammen med  blandt andre Claus Elming.
Sidstnævnte spår den 56-årige tidligere kicker gode muligheder for også at komme ind i NFLs fornemste klub.
“Kigger man på finalefeltet i år, er det ikke skræmmende.” siger Claus Elming og fortsætter, “Faktisk synes jeg kun LaDainian Tomlinson er 100% og så måske Kurt Warner.”
De 15 finalister består af 9 angrebsspillere, 4 forsvarsspillere, 1 træner og 1 kicker. Der bliver valgt maksimalt fem ind, og her tror Claus Elming, at venstrebenet fra Struer godt kunne være at finde:
“Hvis jeg skal vurdere det her og nu, er Morten klart blandt de fem største profiler.” siger Elming og sætter navn på sine egne favoritter:
“Ja altså LaDainian (Tomlinson) og Købmand Kurt (Warner) som et og to. Så vil jeg tro den tidligere safety og hardhitter John Lynch kommer ind. Det skader ham ikke, at han nu er blevet tv-kommentator. Så er der måske en Terrell Owens, men hans kontroversielle gemyt holder ham nok ude. Terrell Davis var god, men spillede ikke længe nok til at komme i betragtning. Så har du én af de fire offensive linemen, og der kunne jeg forestille mig Alan Faneca overskygger de andre lidt. Og så er der Morten Andersen.”
Kort fortalt ser Elming altså feltet sådan her:

RB LaDainian Tomlinson
QB Kurt Warner
S John Lynch
G Alan Faneca
K Morten Andersen
Her er de 14 spillere, som Morten Andersen er oppe imod
Angreb
Kurt Warner, quarterback
LaDainian Tomlinson, running back
Terrell Davis, running back
Isaac Bruce, wide receiver
Terrell Owens, wide receiver
Tony Boselli, offensive tackle
Joe Jacoby, offensive tackle
Alan Faneca, guard
Kevin Mawae, center
Forsvar
Jason Taylor, defensive end
Brian Dawkins, safety
John Lynch, safety
Ty Law, cornerback
Trænere
Don Coryell, træner (Cardinals & Chargers)
Special Teams
Morten Andersen, kicker (Saints, Falcons, Giants, Chiefs & Vikings)