De to Super Bowls Tom Brady tabte til Eli Manning vil for evigt gøre ondt, men det forhindrer ham ikke i at joke med det.

Lørdag skete der noget bemærkelsesværdigt. Eli Manning kom på Twitter. Og han var godt klar over, at det var lidt sent, han kastede sig ud i det der med sociale medier.

Derfor var hans første tweet også ganske selvironisk:

Men det var faktisk den velkomst, som Tom Brady gav den yngste af Manning-brødrene, der lagde Twitter ned.

“Velkommen Eli Manning. Typisk dig først at vise dig i 4. quarter.” skrev Brady.

Kommentaren var en tydelig reference til de to Super Bowls Tom Brady og New England Patriots tabte til Eli Manning og New York Giants.

I Super Bowl XLII (42) var Patriots ubesejrede og havde vundet alle sæsonens 18 kampe, inden Eli Manning med hjælp fra David Tyrees helmet catch leverede sit comeback og gav New York Giants en overraskende 17-14 sejr.

Fire år senere gjorde Manning det igen, da han førte Giants til en 21-17 sejr i Super Bowl XLVI (46). Manning blev kåret til MVP i begge kampe.

Brady har selv vundet seks Super Bowls og er blevet kåret til MVP i de fire, så han kan godt tillade sig at joke med Eli Manning, der til gengæld lige sendte en stikspille tilbage til Brady.

Brady skal spille en tv-transmitteret golf-duel mod storebror Peyton Manning søndag eftermiddag. De får hhv. Phil Mickelson og Tigers Woods som makkere, så derfor fik Brady lige lidt kærlige ord med på vejen.