New York Jets har fyret cheftræner Adam Gase efter to sæsoner med i alt 23 nederlag.

New York Jets skal igen på jagt efter en ny cheftræner.

Adam Gase er blevet fyret efter to sæsoner i spidsen for holdet, hvor den nu tidligere cheftræner aldrig fik sat et positiv præg på holdet. Ni sejre og hele 23 nederlag blev det til i Gases 32 kampe som head coach for New York Jets.

“Her til aften informerede jeg Adam Gase om, at han ikke længere er cheftræner for Jets. I løbet hans tid her har jeg haft fornøjelsen af at lære Adam og hans vidunderlige familie at kende og ønsker dem kun det bedste fremover. Mens mine intentioner er at have stabilitet i vores organisation – især på vores lederpositioner – så er det åbelyst, at den bedste beslutning for Jets er at gå i en anden retning,” lyder det fra Christopher Johnson, administrerende direktør for New York Jets, i en pressemeddelelse.

Ifølge NFL Network er flere trænere i NFL i spil til at blive den næste cheftræner for New York Jets. Blandt navnene finder vi Eric Bieniemy (Chiefs’ offensive koordinator), Matt Eberflus (Colts’ defensive koordinator, Don “Wink” Martindale (Ravens’ defensive koordinator, Arthur Smith (Titans’ offensive coordinator) og Brandon Staley (Rams’ defensive koordinator.)

Hvem end der overtager jobbet i Jets, så ligger der et stort arbejde i at skabe vindende kultur i klubben, der fem sæsoner i træk har flere tabte end vundne kampe. Jets har nu også den længste slutspilstørke i NFL på ti år.