Pittsburgh Steelers har skrevet en toårig kontrakt med schweizerkniven Cordarrelle Patterson.

Den offensive revolution fortsætter ufortrødent i Pittsburgh. Mike Tomlin har smidt Matt Canada ud med badevandet og i stedet har han overladt nøglerne til Arthur Smith, som også har fået tilført to nye quarterbacks i form af Russell Wilson og Justin Fields.

Onsdag kunne Pittsburgh Steelers så præsentere sin næste offensive satsning. Traditionsklubben har skrevet under på en toårig kontrakt med schweizerkniven Cordarrelle Patterson.

Kontrakten indebærer, at Cordarrelle Patterson kan tjene op til 42 millioner danske kroner, hvis han opfylder sine præstationsbetingede klausuler. Således bliver Pittsburgh Steelers det sjette hold, som Patterson kommer til at repræsentere i NFL.

I Pittsburgh bliver Cordarrelle Patterson genforenet med Arthur Smith, som han tidligere har samarbejdet med hos Atlanta Falcons. Patterson spillede bl.a. sin hidtil bedste sæson på angrebet for Smith i 2021, hvor han greb 52 bolde for 548 yards og løb for 618 yards, mens han scorede 11 touchdowns.

Derudover er Cordarrelle Patterson kendt for sine kvaliteter på special teams, hvor han bl.a. er indehaver af rekorden for flest kick return-touchdowns med ni styks. På den baggrund er Patterson tidligere blevet udnævnt til fire All Pro-hold og stemt i fire Pro Bowls som special teams-spiller.

Læs mere: Kæmpe regelændring skal give flere returns