Er Tom Brady next-man-up? Efter tabet af Aaron Rodgers er New York Jets på udkig efter en rutineret quarterback, der enten kan være backup eller måske endda starte.

2023 skulle have været et helt specielt år for New York Jets. En ung trup med masser af talent hele vejen rundt fik den manglende brik ind, da klubben hentede den firedobbelte MVP quarterback Aaron Rodgers.

Jets har ikke vundet Super Bowl siden 1969, om drømmene om et nyt mesterskab led et kæmpe knæk mandag, da Rodgers fik en akillesskade (se video), der holder ham ude resten af sæsonen.

Da Rodgers kom til i foråret beholdt Jets deres unge quarterback Zach Wilson, der har været en skuffelse, siden de draftede ham med pick 2 i 2021. Til gengæld lod de Mike White gå, som tog til Miami Dolphins.

Dermed er Tim Boyle den eneste anden quarterback på holdkortet lige nu, og ifølge flere kilder tæt på holdet, så er de nu gået på udkig efter endnu en quarterback.

Der er flere muligheder, og reelt set kan Jets gøre tre ting. De kan finde en arbejdsløs quarterback, de kan trade sig til en, eller de kan lokke en nyligt pensioneret quarterback tilbage.

Der er den tidligere Ravens Super Bowl MVP og Jets quarterback Joe Flacco, som spillede for Jets sidste år. Andre quarterbacks, der er free agents, er nyligt fyrede Colt McCoy, Super Bowl MVP Nick Foles, Carson Wentz og tidligere NFL MVP Matt Ryan, der ikke har udelukket, at han vil spille igen.

Og naturligvis er Tom Brady-rygterne hurtigt kommet frem, men det er usandsynligt, at han kommer tilbage fra pensionen… for anden gang.

Jets kunne også forsøge at trade sig til en quarterback, der lige nu er backup et andet sted. Jacoby Brissett sidder lige nu bag Sam Howell i Washington, Jameis Winston er i New Orleans bag Derek Carr, Andy Dalton er backup for rookie Bryce Young i Carolina og i Philadelphia varmer Marcus Mariota bænken for Jalen Hurts.

Lige nu er Zach Wilson Jets-starter, men de vil højst sandsynligt hente en erfaren quarterback ind som backup, op hvis Wilson anno 2023 ikke er bedre end de tidligere versioner, så får vedkommende en chance for at starte og føre Jets Super Bowl drømme videre.

Jets kommer på en svær opgave i spilleuge 2, hvor modstanderen er Dallas Cowboys, der søndag aften knuste Giants og kom med et nådesløst pass rush, som både Wilson, den offensive linje og trænerstaben skal forholde sig til.