New York Jets har betalt i dyre domme for at hente Aaron Rodgers – nu er han løbet ind i sin første skade.

Mandag var han på træningsbanen første gang for sit nye hold. Tirsdag sad han udenfor med en skade.

Aaron Rodgers så godt ud i sin første træning, faktisk så godt, så headcoach Robert Saleh tog munden lidt fuld og sagde, at Jets var et af de få NFL-hold, der er i stand til at vinde Super Bowl i år.

Dagen efter stod det klart for alle, at Rodgers er 39 år gammel og bliver 40 i december, og kroppen måske er lidt skrøbelig, da han måtte stå over med en forstrækning i læggen.

Selv var hovedpersonen ikke så bekymret.

“Det er kun en lille forstrækning” sagde Rodgers til de fremmødte journalister. “Vi tager det en dag af gangen. Jeg tror ikke, det er for alvorligt.”

Rodgers varmede op med sine holdkammerater i starten af ​​tirsdagens træning, men gik hurtigt på sidelinjen, og mens resten af holdet trænede sammen, gik han rundt på banen selv.

Nogle journalister har indikeret, at Rodgers haltede på sidelinjen, men han modtog ikke lægehjælp eller forlod banen for at få behandling – et tegn på at hans fravær på banen mest var af forsigtighed.

Efter 18 sæsoner i Green Bay, hentede Jets i foråret den tidligere Super Bowl MVP og firedobbelte NFL-MVP i en stor handel, som vi skrev om her på Gul klud.