Donald Trump er – ikke overraskende – utilfreds med at Drew Brees har undskyldt sine udtalelser i forbindelse med Black Lives Matter protesterne.

Drew Brees gik fra at være den ultimative “good guy” i NFL-verdenen til at være fjende nummer 1 på baggrund af en enkelt udtalelse, hvor han udtrykte frastødelse af spillere, der knæler under afspilningen af nationalmelodien. Han har siden undskyldt og korrigeret sin holdning til hele denne kontroversielle problemstilling.

Det har dog ikke fjernet al kritikken, og Brees’ udtalelser bliver stadig diskuteret heftigt på twitter, hvor Donald Trump nu også giver sit besyv med.

“Jeg mener (Brees) er en af de største quarterbacks, men han skulle ikke have trukket sin originale udtalelse om at ære vores fantastiske flag tilbage… Der er andre måder at protestere på, men ikke vores storslåede amerikanske flag – INGEN KNÆLER!” raser præsidenten, der var imod protesterne fra starten af.

Da Colin Kaepernick sammen med andre NFL-spillere startede med at knæle under nationalmelodien tilbage i 2016, kaldte Trump dem “sons of bitches”, der ikke hørte hjemme på banen – eller i landet for den sags skyld.

Brees har modtaget kritik lige fra prominente sorte lederskikkelser til NBA-spilleren Lebron James. Mest alvorligt er dog, at mange af Brees’ holdkammerater har været ude og tage kraftigt afstand fra deres quarterback inklusive WR Michael Thomas og Super Bowl vinder Malcolm Jenkins. Tiden læger alle sår, men spørgsmålet er, om såret er fuldstændig helet, når Saints (forhåbentlig) starter training camp i slutningen af juli.