New England Patriots-receiveren Josh Gordon har fået lov at komme tilbage i ligaen efter han mod slutningen af sidste sæson igen fik karantæne på ubestemt tid.

Patriots’ wide receiver Josh Gordon fik i december karantæne på ubestemt tid, da han havde brudt betingelserne for hans seneste tilladelse til at spille i ligaen.

Efter at have forsøgt igen at få styr på sit liv, søgte han tidligere på året om at komme tilbage i ligaen. Nu er der faldet afgørelse i sagen, og Roger Goddell har sagt god for Gordon.

Efter mange længere karantæneforløb, der startede i 2013 med kun to kampe og siden blev fulgt op med karantæner i store dele af 2014-2017, har Gordon en lang række forpligtigelser, der skal overholdes, hvis han skal spille i NFL. Det var disse han brød mod slutningen af 2018-sæsonen, og derfor måtte han igen gå i afvænning og se sig værende udenfor ligaen.

Med tilføjelsen af Gordon får Tom Brady et vigtigt våben at kaste til, og sidste år greb han for over 700 yards i de første 11 kampe. Håbet for Patriots og Brady er nu, at Gordon kan holde sig fra tilbagefald i en hel sæson.