Cam Newton er i New England for at gennemgå sit lægetjek og forventes officielt at kunne kaldes Patriots-spiller en af de næste dage.

Kontrakten er på plads, og meget snart skulle der også være styr på det helbredsmæssige for Cam Newton.

Quarterbacken befinder sig i øjeblikket i New England, hvor han er ved at gennemgå sit lægetjek. Når – og hvis – lægetjekket er klaret, kan Super Cam officielt kalde sig Patriots-spiller og Tom Bradys arvtager.

Læs også: Bradys afløser fundet: Patriots henter Cam Newton

NFL Networks Ian Rapoport skriver, at lægetjekket forventes at gå gnidningsfrit, men at det vil tage nogle dage. Derfor er det kun et spørgsmål om tid, før Newton igen kan fokusere udelukkende på at skulle præstere på banen.

Cam Newton har sat sin signatur på en etårig aftale til blot 1,75 millioner dollar, der kan indbringe ham op til 7,5 millioner dollar, hvis han lever op til alle sine præstationsbaserede bonusser i kontrakten.

Den 31-årige kommer fra to skadesplagede sæsoner, hvor han i 2018 kæmpede med en skulderskade i anden halvdel af sæsonen, og han i 2019 kun spillede to kampe pga. en fodskade.

Cam Newton får nu chancen for at finde tilbage til sit topniveau på et Patriots-hold, der for første gang siden 2001 ikke har Tom Brady som deres startende quarterback.

Newton vil kæmpe med 23-årige Jarrett Stidham om jobbet som starter. Stidham går ind i sin anden sæson i NFL, efter Patriots valgte ham i fjerde runde af 2019-draften.