New England Patriots har endelig gjort noget ved quarterback-positionen efter afskeden med Tom Brady. Det bliver den tidligere Panthers-stjerne og liga-MVP Cam Newton, der skal forstærke angrebet i 2020.

Det var næsten for godt til at være sandt, at unge og uerfarne Jarrett Stidham skulle få nøglerne til Patriots-angrebet helt uden konkurrence. I stedet kan Stidham se frem til meget hård konkurrence i form af ligaens MVP fra 2015, Cam Newton.

Læs også: Spillerforeningen utilfreds med Brady-træninger

Patriots og Newton er blevet enige om en etårig aftale, der i grundværdi er nede omkring minimumsværdien, men har bonusser, der kan få den til at stige til helt op mod 7,5 millioner dollar.

Cam Newton kommer fra to skadesplagede sæsoner, hvor han i 2018 kæmpede med en skulderskade i anden halvdel af sæsonen, og han i 2019 kun spillede to kampe pga. en fodskade.

Den 31-årige quarterback får nu chancen for at finde tilbage til sit topniveau på et Patriots-hold, der for første gang siden 2001 ikke har Tom Brady som deres startende quarterback.

Newton vil kæmpe med 23-årige Jarrett Stidham om jobbet som starter. Stidham går ind i sin anden sæson i NFL, efter Patriots valgte ham i tredje runde af 2019-draften.