Dagen efter Rams kom med deres nye logo, har det andet hold i Los Angeles præsenteret sit nye look.

Mens Los Angeles Rams præsenterede sit nye logo og omgående blev beskyldt for plagiat, så er der mere swung og lækkerier over den nye Chargers logo-pakke.

Det første og udskældte LA Chargers logo er droppet, og i stedet er klubben gået tilbage til et look, der minder mere om de glade San Diego dage.

Powder Blue og Sunshine Gold er igen hovedfarverne, når Chargers-spillerne løber på banen til efteråret.

Samtidig fortalte klubben, at de til den kommende sæson også får nye uniformer, som vil blive offentliggjort inden draften 23. april.

Los Angeles Chargers flytter til september ind på det nye store SOFI Stadium i Los Angeles-forstaden Inglewood, og det bliver altså med et nyt look og et nyt logo.

Chargers lagde denne lækre video på deres hjemmeside og sociale medier tirsdag. Læg især mærke til emojien med lyn-øjne, der allerede har sat internettet i brand.

Mens de fleste klubber annoncerer nyt logo og nye uniformer lang tid i forvejen, så kom meldingen fra Chargers lidt ud af det lyseblå. Logoet bliver rost fra flere sider, og også en af klubbens største profiler, safety Derwin James, virker meget tilfreds med det nye look.

Der gik heller ikke længe før twitter flød over med sammenligninger med det nye Rams-logo, som mange mener ligner mere et Chargers-lyn end et Rams-horn.

Med det nye logo og en tilbagevenden til den klassiske lyseblå, gule og hvide farve, er der endelig sagt farvel til det forfærdelige forsøg på en ny start i nye omgivelser, som Chargers kom med, da de flyttede fra San Diego til Los Angeles.

Bolt Up! ⚡️