Andrew Luck vil altid blive sammenlignet med manden han overtog tøjlerne fra – Peyton Manning.

I denne forbindelse har Colts’ ejer, Jim Irsay, udtalt, at til trods for at Luck nu (endelig) er skadesfri og derved kan bidrage mest muligt til holdet succes, så bør han stadigvæk tage ved lære fra Manning:

”Jeg er bekymret for ham (Luck, red.), og jeg har fortalt ham, at han bliver nødt til at forbedre sig i at beskytte både fodbolden og sig selv yderligere.” Udtalte Jim Irsay til Indianapolis Star, før han fortsatte: ”(…) Jeg vil ikke se ham tage ’Ray Lewis-lignende tacklinger’. Han skal gøre, som Peyton gjorde.”

Jim Irsay har aldrig været en mand, der går stille med sine football-holdninger, trods at han er holdets ejer og ikke cheftræner. Det kan meget vel synes ’lettere sagt end gjort’, når han opfordrer Luck til at passe bedre på sig selv, da Colts’ offensive linje ikke præsterer på et forventeligt niveau. Dette til trods, så rangerer Luck i blandt ligaens allerbedste quarterbacks, hvilket han ligeledes har vist i indeværende sæson, hvor Pro Football Focus eksempelvis rangerer ham som ligaens foreløbigt næst-bedste quarterback.

Indianapolis Colts og holdets offensive linje får en ny mulighed for at bevise sit værd, når man står over for Jacksonville Jaguars i dagens tidligere kamp fra Wembley, London. Kampen sparkes allerede i gang klokken 15:30, hvorpå vi har en kanon NFL-søndag i vente!