Tennessee Titans og Baltimore Ravens gik til makronerne, da de mødtes i den tredje og sidste kamp i London for denne omgang. I sidste ende vandt Ravens opgøret med 24-16.

”Det er på tide, at London får lov til at se to hold, som går til den.” Roquan Smith havde på forhånd lovet et ordentligt skraldebang, da Tennessee Titans og Baltimore Ravens bragede sammen i den tredje og sidste kamp i London i 2023-sæsonen. Og de to duellanter skuffede ikke.

Efter en intens og hårdt spillet affære var det Baltimore Ravens, som trak det længste strå. Ravens triumferede med 24-16 og kom dermed tilbage på sporet, efter at de indkasserede et skuffende nederlag til ærkerivalerne fra Pittsburgh Steelers i femte spillerunde. Lamar Jackson sluttede opgøret med 223 kastede yards, 63 løbe-yards, et touchdown-kast og en interception.

Den hårde spillestil kom bl.a. til syne, da Baltimore Ravens’ safety Kyle Hamilton blev udvist, efter at han høstede Titans’ receiver Chris Moore. Derudover var kampen præget af et hav af intense og halvbeskidte dueller, hvor spillerne kastede rundt med hinanden i tide og utide. Titans’ quarterback Ryan Tannehill måtte også give fortabt, da han udgik med en ankelskade i slutningen af kampen, hvor han blev afløst af Malik Willis.

Spillestilen passede – selvsagt – glimrende til Derrick Henry, der forkælede det europæiske publikum med flere mindeværdige øjeblikke. Henry løb for 97 yards og scorede et hårdt tilkæmpet touchdown, hvor flere Ravens-spillere prellede af på ham. Siden 2018 har Henry løbet flest yards og scoret flest løbe-touchdowns i NFL.

Ud over Derrick Henry var det Ravens’ unge guldfugl Zay Flowers, som løb med overskrifterne. Zay Flowers var her, der og alle vegne, da han greb seks bolde for 50 yards og et touchdown. Det var Flowers’ første touchdown som professionel, efter at Ravens valgte ham i første runde af forårets draften.

Se også: Zay Flowers scorede sit første touchdown i London

Opgøret druknede ikke kun i hårdt forsvarsspil, da de to holds special teams også leverede flere bemærkelsesværdige øjeblikke. Deriblandt returnerede Ravens’ livsfarlige return-spiller Devin Duvernay et punt for 70 yards, før Titans’ punter Ryan Stonehouse indhentede ham – og ja, du læste rigtigt – og forhindrede et touchdown. Titans’ return-spiller Kyle Philips spillede også en ufrivillig hovedrolle, da han tabte et punt i de døende sekunder af første halvleg og forærede Ravens tre point. Og så scorede Justin Tucker hele seks field goals.

Med sejren fastholder Baltimore Ravens (4-2) sin position som frontløber i AFC North. Tennessee Titans (2-4) risikerer derimod at blive hægtet af i kampen om AFC South, hvor vinderen af Jacksonville Jaguars og Indianapolis Colts indtager førstepladsen.  

På den baggrund blev det sidste kapitel af NFL International i London anno 2023 skrevet. NFL har nu forkælet sit europæiske publikum med 48 kampe grundspillet, og vi er heldigvis ikke færdige for i år. Vi kan stadigvæk se frem til to kampe i Tyskland, når Miami Dolphins og Kansas City Chiefs brager sammen i Frankfurt d. 5. november, før New England Patriots og Indianapolis Colts lukker og slukker d. 12. november.