Det gik stærkt i de første dage af transfervinduet, og åbenbart også for stærkt, for nu er tre handler pludselig annuleret.

Over 500 nye kontrakter blev indgået på få dage. Nogle nye, andre forlængelser, nogle handler, og andre free agents, der skiftede klub.

For de fleste fans er det en spændende tid, hvor man håber på, at ens klub henter nogle gode spillere og store profiler uden at miste alt for mange selv. Men det er sjældent, at man som fan pludselig ikke aner, om en handel er gældende eller ej.

Men også her har Coronaen haft en mærkelig indvirkning på tingenes tilstand.

Normalt flyver en spiller ud til sin nye klub, mødes med ejer, sportschef og træner, og så bliver der ellers taget billeder og lavet video, når kontrakten skrives under.

Men i dette transfervindue er langt de fleste handler indgået uden, at partnerne har mødt hinanden. Kontakten har været på mail og Skype (eller Zoom, som de fleste NFL-klubber bruger), og nu lader det til, at det ikke helt har fungeret efter planen. Desuden har det ikke været muligt for klubberne at lave lægecheck af spillerne med deres egne læger eller på klubbens facilitet.

Indtil videre er tre spillerhandler gået i vasken, og hvem ved, hvor mange yderligere der kommer til.

Foreløbig drejer det sig om følgende tre spillere, som nu er tilbage på det frie marked, og kan skrive under med andre klubber, med mindre parterne alligevel skulle blive enige:

Bengals cornerback Darqueze Dennard skulle have været til Jacksonville Jaguars på en tre-årige aftale til 13,5 millioner dollars. Den handel er nu annuleret.

Dermed står Jaguars igen og mangler hjælp på cornerback, da de sendte AJ Bouye til Broncos, og tradede Jalen Ramsey til Rams sidste år. Jaguars vælger 9er i årets draft og kan nu meget vel tænkes at gå efter en cornerback.

Den anden spiller fylder lidt mere i landskabet og er også en større profil. Som beskrevet her på Gul Klud, så skifter LA Rams DL Michael Brockers alligevel ikke til Ravens.

Sidst – og mindst – er handlen med New York Jets og safety Marqui Christian røget ud med badevandet. Christian og klubben kunne ikke blive enige om vilkårene for kontrakten, og så blev den revet over, eller hvad man nu gør i de her Corona-dage.

https://twitter.com/ProFootball411/status/1243633204109639684

Marqui Christian skulle have været backup til de to safety-stjerner Jamal Adams og Marcus Maye, og været en del af såvel en heavy nickel-pakke og Jets’ special teams.

Oprindeligt havde parterne aftalt en ét-årig kontrakt til 2 millioner dollars, men den tidligere Rams-spiller, der har spillet 55 kampe de seneste fire sæsoner, forbliver nu free agent.