Tidligt i free agency annoncerede Ravens, at holdet havde lavet en aftale med Michael Brockers. Den er nu faldet sammen. Brockers har i stedet skrevet under med sit gamle hold, Los Angeles Rams.

Selvom NFL ikke har lidt under de samme problemer, som mange andre sportsligaer har i Corona-tiden, så begynder indflydelsen også at kunne ses i NFL. Det er særligt den manglende mulighed for holdene at få tjekket deres nye spillere af egne læger. Det har nu ramt Brockers og Ravens. De var ellers blevet enige om en kontrakt, men lægerne fra Maryland-holdet noterede et problem med Brockers’ ankel. Derfor ville Ravens genforhandle nogle af aspekterne, og her kunne de ikke komme til enighed med Brockers. Det melder Ravens på Twitter.

Kendskab er venskab

Brockers pådrog sig en ankelskade mod slutningen af sidste sæson, hvor han måtte køres fra banen. Det er omstændighederne omkring dette, som bekymrede Ravens lægestab. Efterfølgende kunne de så ikke blive enige med Brockers om indholdet i kontrakten.

Et mandskab, der var knap så bekymret, var hans gamle hold, Rams. De har unægteligt et mere indgående kendskab til spilleren, og var derfor villige til at give ham en aftale, der minder meget om den, som han i første omgang havde fået af Ravens. Hos Rams har han dog muligheden for at tjene en lille skilling mere, da kontrakten har en maks. værdi på 31,5 millioner dollars, 1,5 mere end der var meldt ud angående Ravensaftalen.

Ravens skal nu ud og fylde endnu et hul på de forreste syv pladser efter man også har måtte sige farvel til linebackerne Patrick Onwuasor og Josh Bynes. Derimod synes nyheden at skabe glæde i Los Angeles. Deres største stjerne, det atletiske monster, der er Aaron Donald, har i hvert fald retweetet nyheden om Brockers tilbagevenden.