Green Bay Packers vandt divisionen igen og virker allerede nu som det stærkeste hold i NFC North.

Green Bay Packers vandt for andet år i træk 13 kampe, og det kunne hverken Vikings, Bears eller Lions hamle op med. Vikings er midt i et generationsskifte, Lions står foran endnu et trænerskifte, og Bears står med et åbent spørgsmål på quarterback.

Derfor ligner Packers også igen favoritterne til divisionstitlen i en sæson, hvor lønloftet for første gange nogensinde bliver lavere end året før.

Plads på lønloftet (cap space) er taget fra Overthecap.com, som har regnet det ud fra 2021-lønloftet på 182,5 millioner dollars. Vil du lære mere om cap space og lønloftet, kan du læse vores introduktionsartikel her.

Som udgangspunkt antager vi, at spillere med kontraktudløb forlader holdet, så et hul på en position kan blive fyldt, hvis holdet forlænger med en spiller.

Chicago Bears
Cap space lige nu:
-$19.275.000
Holdmangler:
Quarterback, Offensive line, Wide receiver
Chicago Bears står med en kæmpe udfordring på quarterback, hvor de næsten er i en lose-lose situation. Beholder de Trubisky? Beholder de Foles? Drafter de en quarterback? Eller henter de en i free agency? Uanset hvem der starter, vil han have et “hvad nu hvis vi havde beholdt ham den anden” spørgsmål hængende over sig. Situationen for den kommende spilstyrer bliver ikke bedre af, at receiver Allan Robinson vil væk fra Chicago, men klubben har franchise tagget ham. Den offensive linje har i flere år været horribel, og en opgradering der er tiltrængt.

Nogle oplagte kandidater: WR Kenny Golladay, C Corey Linsley, OG Kevin Zeitler

Detroit Lions
Cap space lige nu: $3.356.000
Holdmangler:
Wide receiver, Defensive Line, Defensive back
Lions får et markant andet look i 2021. Væk er quarterback Matthew Stafford, der blev byttet ud med Jared Goff i en kæmpe trade med LA Rams. Klubben har også fået ny træner i form af den tidligere Lions-tight end Dan Campbell, der skal forsøge at få holdet på ret køl efter en række miserable sæsoner. Han har fået en 6-årig kontrakt, så genopbygningsprojektet bliver gjort med tålmodighed, og selvom NFL er en vind-her-og-nu liga, så får Campbell lang snor. Klubben mister med stor sandsynlighed sin unge pass rusher Romeo Okwara, og hele den defensive linje står foran en større udskiftning. Receiver Kenny Golladay førte NFL i grebne touchdowns i 2019, men var skadet det meste af 2020, og han siger nok også farvel til Lions efter fire år i Detroit.

Nogle oplagte kandidater: WR Will Fuller, DT Dalvin Tomlinson, Edge Carl Lawson

Green Bay Packers
Cap space lige nu: -$2.350.000
Holdmangler:
Wide receiver, Indvendig offensive line, Cornerback
I et Corona-ramt år, var Green Bay Packers i stand til at håndtere de nye forhold bedre end mange andre mandskaber, og det gav dem en plads i NFC-finalen, hvor de dog tabte til Tom Brady og Tampa Bay Buccaneers. Det var andet år i træk, at de var én kamp fra Super Bowl, og kravet til den kommende sæson er igen de samme. Giv Aaron Rodgers nogle våben, forstærk den offensive linje, og hold forsvaret skarpt. De største udfordringer ligger nok på cornerback, hvor de bageste geledder blev udstillet i nederlaget til Bucs. Men med usikkerhed om Aaron Jones’ fremtid, kan klubben også være på udkig efter en forstærkning på runningback.

Nogle oplagte kandidater: OG Kevin Zeitler, WR Emmanuel Sanders, DB Desmond King

Minnesota Vikings
Cap space lige nu: $9.365.000
Holdmangler:
Offensive line, Defensive line, Defensive back
Vikings spillede egentlig en fin 2020-sæson, hvor de både var ramt af Corona, skader og et generationsskifte. De nye, unge spillere viste lovende takter, forsvaret fandt sig selv, men manglede tyngde i midten, og angrebet fandt en ny superstjerne i receiver Justin Jefferson. Det var dog ikke nok til en slutspilsplads, selvom holdet længe kunne skimte den. Vikings største mangel gennem de sidste 4-5 sæsoner har dog ligget på den offensive linje, og det må også være kardinalpunktet i både free agency og draft. Klubben fritstillede OT Riley Reiff og kom på den måde under lønloftet, så de har lidt at skyde med, når free agency åbner.

Nogle oplagte kandidater: , OL Alejandro Villanueva, S John Johnson, Edge Matt Judon