Tampa Bay Buccaneers fortsætter med at holde på deres profiler, der i februar sikrede dem Super Bowl. Nu vender også Rob Gronkowski tilbage på en etårig aftale med en værdi på op mod 10 millioner dollar.

Buccaneers’ general manager, Jason Licht, har haft travlt den seneste uge. Mange af de profiler, som var med til at sikre Buccaneers deres Super Bowl, havde kontraktudløb.

Licht har dog sammensat en stærk uge, og først var det Chris Godwin, der blev franchise tagget, hvorefter Lavonte David og Shaq Barrett blev forlænget. Tom Brady lagde også et ekstra år på sin kontrakt, og nu er turen kommet til tight end Rob Gronkowski.

Den legendariske tight end har skrevet under på en ny etårig aftale med Buccaneers. Aftalen har en værdi på op mod 10 millioner dollar, men spreder pengene ud over flere år, så Buccaneers ikke bliver presset for meget af lønloftet.

Rob Gronkowski vendte sidste år tilbage fra et år som pensioneret, og hans genforening med Tom Brady hos Buccaneers var en stor succes. I alt greb den 31-årige tight for lidt over 600 yards og syv touchdowns, og derudover var han en force i blokeringsspillet.

Gronkowski startede sin karriere med ni sæsoner hos New England Patriots, hvor han var dominerende i en grad, som måske aldrig er set før eller siden på tight end. Han valgte dog at stoppe karrieren efter 2018, inden han så igen kom ud af pensionen sidste år. I alt har Gronkowski vundet fire Super Bowls sammen med Tom Brady. Nu håber han på endnu en i 2021.