Endnu en forsvarsstjerne når ikke at blive free agent. Atlanta Falcons benytter således deres franchise tag på Grady Jarret.

Først var det Kansas City Chiefs’ Dee Ford. Så var det Houston Texans’ Jadeveon Clowney. Og så blev det Seattle Seahawks’ Frank Clark og Dallas Cowboys’ Demarcus Lawrences tur.

*** Læs mere om franchise tag lige her!

Alle de spillere er blevet franchise tagget i løbet af de seneste dage, hvorfor de ikke bliver free agents i år, og nu har Atlanta Falcons også sørget for, at en anden forsvarsstjerne heller ikke bliver free agent.

De har nemlig benyttet franchise tagget på defensive tackle Grady Jarrett.

Falcons har dog benyttet sig af det såkaldte ikke-eksklusive franchise tag. Det betyder, at Jarrett kan forhandle med Falcons og andre klubber, men Falcons kan matche tilbuddet, Jarrett måtte få. Hvis ikke de matcher tilbuddet, får Falcons to førsterundevalg fra Jarretts nye hold.

Bliver Jarrett ikke enig med Falcons eller en anden klub om en langvarig aftale, får han en etårig aftale med Falcons til en værdi af 15,2 millioner dollar.

Jarrett, 25 år, har været en profil på Falcons-forsvaret i et par år, og i 2018 leverede han seks sacks og tre forcerede fumbles på 14 kampe.