Demarcus Lawrence er for andet i blevet franchise tagget af Dallas Cowboys.

Dallas Cowboys har ingen intentioner om at miste forsvarsstjernen Demarcus Lawrence.

Det har været åbenlyst længe, og nu har Dallas også sørget for, at Lawrence som minimum er en Cowboy i endnu en sæson. De har nemlig benyttet sig af det såkaldte franchise tag.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Franchise tagget er dermed blevet brugt på Lawrence to år i træk, og han bliver derfor dyr at holde på for Cowboys. Efter at han i sidste sæson tjente knap 17,1 millioner dollar ved at spille på franchise tagget, kommer han i 2019 til at tjene mere end 20 millioner dollar.

Det er dog kun, hvis han spiller på den etårig kontrakt, som franchise tagget indebærer. Cowboys og Lawrence kan nemlig blive enige om en langvarig forlængelse inden den 15. juli.

Men det lyder simplere, end det er. Ifølge NFL Networks Mike Garafolo og Dallas Star-Telegrams Clarence Hill er Demarcus Lawrence nemlig utilfreds med forhandlingerne om en langvarig aftale. Lawrence vil derfor ikke møde op, og måske vil han ikke skrive under på franchise tagget. Det betyder, at han måske kan sidde ude i hele 2019-sæsonen – ligesom Le’Veon Bell gjorde i 2018. Det virker dog usandsynligt.

I løbet af de forgangne to sæsoner har Lawrence, 26 år, været en stjerne på Cowboys’ forsvar. I 2017 stod han for 14,5 sacks, mens det i 2018 blev til 10,5.