Rd.PickNavnPositionCollege
13Zach WilsonQuarterbackBYU
114Alijah Vera-TuckerOffensiv guardUSC
234Elijah MooreWide receiverOle Miss
4107Michael CarterRunningbackNorth Carolina
5146Jamien SherwoodLinebackerAuburn
5154Michael Carter IIDefensive backDuke
5175Jason PinnockCornerbackPittsburgh
6186Hamsah NasirildeenLinebackerFlorida State
6200Brandin EcholsCornerbackKentucky
6207Jonathan MarshallDefensiv TackleArkansas

Bedste værdi: Elijah Moore, WR, Ole Miss
Flere mock drafts forudså faktisk, at Elijah Moore ville blive Jets-spiller – men at det ville koste klubbens valg nummer 23 i første runde. Gulkluds Teis Joranger havde endda Moore rangeret som sin 16. bedste spiller i draften. Men ingen – heller ikke Jets – ville have Moore i første runde, og så kunne holdet i stedet hapse den dygtige receiver i starten af anden runde. Jeg er stor fan af Moore, som jeg tror kan blive en virkelig dygtig slot-receiver og et fokuspunkt i New York Jets’ nye angreb med Zach Wilson under center.

Dårligste værdi: Alijah Vera-Tucker, OG, USC
Jeg hader bestemt ikke valget af Vera-Tucker. Han er en virkelig dygtig spiller, og han er uden tvivl den bedste guard i årets draftklasse. Men Jets måtte ofre hele to tredjerundevalg (draftvalg 66 og 86) for at rykke fra 23 til 14 i første runde og vælge ham. Det synes jeg, er en dyr pris for en guard, når der er adskillige andre huller på holdkortet, man kunne have adresseret med de to tredjerundevalg.

Samlet vurdering
Jets havde en rigtig flot første draft under klubbens nye cheftræner Robert Saleh. Det hele står naturligvis og falder med valget af Zach Wilson – han bliver afgørende for klubbens fremtidige succes. Derfor giver det også god mening, at klubben prioriterede offensivt talent i resten af draften. Både Alijah Vera-Tucker, Elijah Moore og runningback Michael Carter var velansete blandt diverse drafteksperter, og de kommer alle tre til at give Wilson bedre arbejdsvilkår fra dag ét. Forsvaret blev først adresseret i de senere runder, hvor man tog god blanding af rå talenter, atleter og spillere med skadeshistorik. Robert Saleh beviste dog i 49’ers, at han har næse for at udvikle defensivt talent. Det stoler jeg på, at han kan gøre igen.

Prisen for Vera-Tucker var for høj til, at jeg kan give topkarakter, men det er også det eneste, jeg kan sætte en finger på ved Jets’ draft.

Karakter: 10 (pil op)