Rd.PickNavnPositionCollege
115Mac JonesQuarterbackAlabama
238Christian BarmoreDefensive tackleAlabama
396Ronnie PerkinsEDGEOklahoma
4120Rhamondre StevensonRunningbackOklahoma
5177Cameron McGroneLinebackerMichigan
6188Joshuah BledsoeSafetyMissouri
6197William ShermanOffensiv lineColorado
7242Tre NixonWide receiverCentral Florida

Bedste værdi: Mac Jones, QB, Alabama
Jeg indrømmer gerne, at jeg som Patriots-mand ikke var den største fan af Mac Jones før draften. Mest af alt fordi jeg frygtede, at det ville koste det hvide ud af øjnene at rykke op i draften og vælge ham. Men Bill Belichick slog koldt vand i blodet og ventede, indtil Mac Jones faldt lige ned i skødet på New England. Måske bliver Jones en franchise quarterback, måske gør han ikke. Men han er en chance, der er værd at tage – især når man ikke behøver at ofre fremtidig draftkapital for at få ham.
(Jeg kunne også have valgt Christian Barmore som bedste værdi, men quarterback er bare den vigtigste position – også i draften.)

Dårligste værdi: Ingen
Jeg må hellere bekende kulør og indrømme, at jeg er Patriots-mand. Jeg synes dog ikke, at det er ‘farvet’ at påstå, at Patriots ikke lavede nogle rigtige reaches i draften – både Teis Joranders Big Board og konsensus big board er enige.

Samlet vurdering
Før årets draft var Patriots’ ejer Robert Kraft ude og erkende, at holdet har haft problemer med at finde drafttalent de seneste sæsoner. Man skal naturligvis aldrig sige aldrig, men det ligner, at New England fik stoppet den kedelige trend i årets draft. Mac Jones kan blive fremtidens quarterback, og han kostede kun ét draftvalg. Christian Barmore er et kæmpe talent og faldt kun i draften pga. bekymringer om hans personlighed. Belichick er dog tæt med Alabama-cheftræner Nick Saban, så jeg stoler på, at han ved præcis, hvordan han skal håndtere DT-talentet. Ronnie Perkins er et godt indspark til et pass-rush med problemer, mens runningback Rhamondre Stevenson giver Patriots en LeGarrette Blount-klon, noget holdet har manglet de seneste sæsoner. Og så fik man linebacker Cameron McGrone 2-3 runder senere, end mange eksperter havde forudset. Han er en ‘boom or bust’ spiller, men værdien er forrygende.

Det ville have pyntet med en wide receiver før runde 7, men kasteangrebet skal nok klare sig alligevel (Hunter Henry, Jonnu Smith og Nelson Agholor er trods alt kommet til i free agency). Patriots hentede rigtig meget talent i draften og lavede flere store steals. Det belønner jeg med en topkarakter.

Karakter: 12

Næste side: Jets’ valgte et splinternyt angreb