Rd.PickNavnPositionCollege
16Jaylen WaddleWide receiverAlabama
118Jaelan PhillipsEDGEMiami
236Jevon HollandSafetyOregon
242Liam EichenbergOffensiv tackleNotre Dame
381Hunter LongTight endBoston College
7231Larnel ColemanOfensiv tackleMassachusetts
7244Gerrid DoaksRunningbackCincinnati

Bedste værdi: Jaelen Phillips, EDGE, Miami
Der er bestemt risici forbundet med at vælge Jaelen Phillips, som døjede med hjernerystelser i college og kortvarigt valgte at pensionere sig fra football pga. skader. Miami har dog så meget draftkapital, at de har råd til at tage en chance, og Phillips kan blive en af draftens helt store steals, hvis han kan holde sig rask. Han blev af mange anset som draftens bedste pass-rusher, og hans potentiale er enormt.

Dårligste værdi: Jevon Holland, S, Oregon
Der er ikke nogen forfærdelige valg i Dolphins’ draftklasse, men som Miami-fan ville jeg være mindst tilfreds med valget af Jevon Holland i starten af anden runde. Først og fremmest valgte Dolphins ham med draftvalg 36, selvom han var 20-30 pladser længere nede på de fleste big boards inden draften. Mit største kritikpunkt er dog, at holdet valgte Holland over Trevon Moehrig fra TCU, som langt de fleste eksperter havde som klassens bedste safety og et muligt førsterundevalg.

Samlet vurdering
Dolphins havde en flot 2020-sæson, men det blev også klart, at der var behov for forbedringer flere steder i truppen. Klubben var dog igen i år et af de mest intelligente hold i draften og lukkede flere af hullerne på holdkortet med rigtig dygtige spillere. Jaylen Waddle fuldender en spændende receiver-gruppe med DeVante Parker og Will Fuller, mens EDGE Jaelen Phillips kan hjælpe et tandløst pass rush fra dag ét. Jevon Hollands alsidighed gør ham til en sjov puslespilsbrik i Brian Flores’ forsvar, mens Liam Eichenberg kan udfylde hullet på højre tackle, nu hvor sidste års tackle Robert Hunt er blevet flyttet ind som højre guard.

Jeg er vild med Dolphins ageren, og selvom man ikke lavede nogle store steals, så undgik man samtidig at reache. Se bare hvordan konsensus big boards havde Dolphins draftvalg placeret kontra hvornår Dolphins valgte dem: Jaylen Waddle 7. (Big Board-rangering) vs 6. (draftet) – Jaelen Phillips 18. vs 18. – Jevon Holland 51. vs 36. – Liam Eichenberg 42. vs. 49 – Hunter Long 90. vs. 81. Det giver topkarakter.

Karakter: 12

Næste side: Patriots valgte fremtidens quarterback