Endelig! Andreas Knappe bliver næste dansker i NFL. Mandag skrev han kontrakt med Redskins.

I disse minutter sker der spændende ting for dansk football. Andreas Knappe gennemgår lige nu det sidste lægetjek, mens klubbens administration gør en kontrakt klar med danskerens navn på.
Søndag aften rejste danske Andreas Knappe fra Boston til Washington DC. I dag  var han til prøvetræning hos Washington Redskins. Og onsdag kan han for første gang tage den legendariske hjelm og trøjen med nr. 67 på.
Den offensive linjemand forlader nemlig ikke hovedstaden foreløbig. Efter en flot workout, hvor trænerteamet var meget imponerede over den atletiske dansker, får han kontrakt med de tredobbelte Super Bowl vindere.


Dermed løber han i morgen ind til sin første træning og skal blokere for Kirk Cousins, mens han skal prøve at holde spillere som Ryan Kerrigan og Jonathan Allen fra at nå ind quarterbacken.
Andreas Knappe kommer ind i en god situation på et hold med succes på banen, men samtidig har brug for hjælp på den offensive linje.
Redskins talentspejder Darrel Franklin siger til Gul Klud: “Vores tackle Trent Williams er dinged up (småskadet) lige nu, så vi har brug for hjælp til linjen. Vi har gode backups, der kan træde ind på holdet, men vi mangler solide kræfter til at aflaste de andre og til at træne med på vores practice squad.”
Teis Joranger fra Gul klud uddyber mulighederne for den 26-årige dansker: “Trent Williams blev skadet i sidste uges nederlag til Kansas City Chiefs, og selvom han spillede hele kampen i sejren i aftes over San Francisco 49ers, er han langt fra 100%.”
“Redskins har 9 offensive linjemænd på holdkortet, men flere af dem døjer med småskader. Deres  backup tackle Ty Nsekhe blev opereret for et par uger siden, og der kan gå op til en måned før han er tilbage på banen.”
“Det efterlader Redskins ret tyndt besat på tackle-positionen, hvor den tidligere Vikings-katastrofe TJ Clemmings og Tyler Catalina ikke er de bedste alternativer.” siger Joranger.
Redskins er kommet fint fra land i sæsonen og ligger med tre sejre og to nederlag i en meget jævnbyrdig NFL-sæson. De ligger på andenpladsen i NFC East divisionen efter Eagles (5-1), men foran Cowboys (2-3) og Giants (1-5).
Andreas Knappe skriver i første omgang under på en kontrakt med Redskins practice squad. Kontrakten giver ham 7.200 dollars om ugen eller ca. 45.000 kr.
Redskins har endnu ikke fået taget et billede af den store dansker, men her kan du se hans første officielle NFL-side.